|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() Chcesz sprawdzić czy opłaca Ci się wymianka, jak to widzą inni?? Wejdź my to ocenimy
Dziewczyny założyłam taki wątek. Jesli nie jestes pewna co do wymianki, czy się opłaca czy nie. Wklej zdjęcia tutaj, a inne wizazanki wypowiedzą się na ten temat. Myslę ze to ułatwi nam sprawę i wymianki będą jeszcze lepsze. Co sądzicie dziewczyny o czyms takim?? Piszecie się na to?
![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Chcesz sprawdzić czy opłaca Ci się wymianka, jak to widzą inni?? Wejdź my to oc
swietny pomysl !!!!
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: Chcesz sprawdzić czy opłaca Ci się wymianka, jak to widzą inni?? Wejdź my to oc
wiesz kazda wymiana jest bardzo niewymiarowa bo dla kazdego jego, a cudza zecz ma inna wartosc(zaznaczyaj rzexczy do ktorych sie przyzwyczajamy staja sie mniej wartosciowe dla nas, natomiast gdy widzimy cos u kogos wydaje nam sie to leprze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
shine89 zgadzam się z Tobą w zupełności, nie mozna ocenić, czy się coś opłaca wymieniać czy nie, ja mam sporo rzeczy w wątku dobrych firm , niektóre nowe, sporo kosztowały mnie niektóre rzeczy ale są dla mnie za małe, więc już ich nie noszę, oddam za drobiazgi, ale każdy ma inny gust, to co mi sie podoba nie musi podobać się każdemu. Ja spodnie mogę oddać za "głupi" lakier do paznokci, więc komuś to by się wydało głupie, a dla mnie to by się opłacało, bo portki leżą w szafie, przecież na śmietnik nie wyrzucę, a lakier mi się przyda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
sadze ze to nie najlepszy pomysl, zgadzam sie z wypowiedziami dziewczyn wyzej, kazdy ma inny gust i kazdy powinien sam ocenic czy sie olaca czy nie, watek wygladalby tak ze ktos pyta czy sie oplaca i jak zwykle czesc dzieczyn pisze ze nie inne ze tak i suma sumarum osoba zainteresowana i tak pozostanie nie utwierdzona w przekonaniu czy sie oplaca czy nie
watek kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post16332141 Miłość nie polega na wzajemnym wpatrywaniu się w siebie, ale wspólnym patrzeniu w tym samym kierunku. /Antoine de Saint-Exupéry/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ja również podpisuję się pod powyższymi wypowiedziami.
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
jak ktos nie chce nie musi korzystac z tego tematu, ja naprzyklad nie mam zamiaru, bo mam gust z zeszlych sezonow ;p gdzie bufki to nosily ino babcie. I co mi doradzicie? nic ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
a jednak watek sie nie przyjał.. no trudno
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:26.