|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
praca
Doszłam do wniosku że nie znajdę pracy w mojej małej mieścinie. Tak więc postanowiłam , postanawiam ją znaleść w większym mieście i też tam wynajać pokój by nie dojeżdżać... I tak myślę znaleść pierwsze pracę podojeżdząc trochę a potem wynająć pokój? Czy wyjechanie do większego miasta bez pracy ma sens? Czyli mam dwie opcja znaleść tam pracę i potem wynająć pokój druga opcja wynająć pokój i już na miejscu szukać? Co radzicie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: praca
Znaleźć pracę, a potem wynająć pokój. Z doświadczenia wiem, że szukanie pracy to nie jest łatwa sprawa. Może troszkę potrwać zanim znajdziesz coś sensownego. No chyba że interesuje cię cokolwiek...
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Myślę, że bezpieczniejszym rozwiązaniem w sensie finansowym jest najpierw znaleźć pracę później wynajmować, tym bardziej jakby miało się nie udać czego osobiście nie życzę. Wiele osób wynajmujących mieszkania czy pokoje chce zobowiązania na np. 3 miesiące więc po co płacić gdyby nie miało się zwrócić.
Kolega chciał zamieszkać z dziewczyną, która studiuje w innym mieście ale szukał pracy dopiero na miejscu. Skończyło się na tym, że musiał żyć na jej utrzymaniu co zaczynało źle się odbijać na ich wzajemnych relacjach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Jest już taki wątek w dziale praca i biznes.
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
dzięki poszukam... planuję cokolwiek znaleźć... na początek.
---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- nie mogę jakoś znaleźć tego wątku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Najpierw praca, potem pokój.
![]() |
#7 |
.
|
a ja uwazam, ze to zalezy czy masz mozliwosc utrzymac sie bez pracy w pierwszym miesiacu. jesli tak - poszukac mieszkania i jednoczesnie czegos szukac. ostatnio szukalam dorwyczej pracy dla studenta i najszybciej przez internet znalazlam. zajelo mi to w sumie 2 dni.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
dojazdy zajmowałyby mi ok 1,5 h.... sama nie wiem. Mam dosyć siedzenia w domu. Mam 1600zł na miesiąc myśle żeby wystarczyło... Nie chodzi mi o Bóg wie jaką pracę odrazu ale u mnie w mieście nawet takiej "bylejakiej" nie ma dlatego szukam dalej. Nie wiem co robić...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
hmhm hm?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Mnie ostatnio interesuje temat- praca. Apteki Medyczne mają chyba całkiem ciekawą ofertę, bo z tego co widziałam to jest to dość poważna firma, zrzeszająca różne inne, mniejsze apteki w programie lojalnościowym. Myślicie, że to dobry pomysł na pracę dla kogoś, kto do tej pory zajmował się obsługą klienta? Pozdrawiam,
Edytowane przez Lisanka Czas edycji: 2010-11-26 o 12:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:19.