|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
problem z komputerem :(
Mam dziwny problem z komputerem - dodam, ze przez jakis czas bylam bez programu antywirusowego...
Nie moge wejsc do dysku D, kiedy na niego klikam pojawia mi sie opcja wyboru w okienku: w jakim programie otworzyc plik - tak jak w plikach niezanych...i pojawilo sie kilka nowych stacji dyskow ktore nie istnieja: I,J itd... co mam z tym zrobic - jak otworzyc dysk D?
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: problem z komputerem :(
Miałam ten sam problem - niestety, mnie pomogło przeinstalowanie systemu.
Kliknij na dysk D prawym przyciskiem myszy i wybierz "otwórz". Jeśli dalej nie działa wybierz eksploruj. Nie masz na pulpicie skrótu do jakiegoś katalogu na tym dysku?
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
no niestety masz na dysku D wirusa, jedynie co ci pozostaje to przeskanowanie go w poszukiwaniu wirusow,
moze byc tak ze nie dasz rady tego zrobic normalnie, bedziesz musiala skanowac komp. w trybie awaryjnym
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Podczas korzystania z internetu bez programu antywirusowego wystarczą 4 minuty, by zarazić komputer
.Na komputerze mojego brata, po tym jak mama coś w nim namieszała i również nie można było się do dysków dostać pomogło wyczyszczenie wszystkich partycji i zainstalowanie czystego Windowsa. Z tym, że brat stracił niestety wszystkie pliki - w przypadku reinstalki systemu z powodu wirusa lepiej nic nie nagrywać na płyty itp, bo jest duża szansa, że po wgraniu tych plików na nowy system przeniesiemy je razem z wirusem.
Edytowane przez joplin Czas edycji: 2008-11-13 o 20:22 |
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny, moja mama w swoim służbowym kompie miała ten sam problem! usunęłam go programem combofix! http://www.instalki.pl/programy/down...e/ComboFix.php
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
z(s?)formatowalam dysk D i problem zniknal - moge normalnie otwierac - milam na nim tylko 2 filmy wiec mi nie szkoda az tak
dziekuje za wszelkie rady
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:54.

65-64-63-62-61-60-59-58-57-56-55 

.
dziekuje za wszelkie rady