|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Mój pierwszy pazur... szczerze
Jak to wyszło? Pierwszy, na razie jedyny. Dzisiaj odebrałam zestaw, robic chcę tylko sobie bo szkoda mi czasu na siedzenie u innych, a po drugie ze mnie taka Zosia-Samosia, co prawda wiem że żel mi się za bardzo do skórek rozlał, ale wierzę że praktyka czyni mistrza.
I szczerze robic sobie sama czy latac do fachowca? Bo jeszcze szansa sprzedac zestaw na allegro ![]() http://img67.imageshack.us/img67/4810/pazur036tm7.jpg http://img71.imageshack.us/img71/1361/pazur042tp5.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój pierwszy pazur... szczerze
nie ten dział, wstawiamy do działu z galeriami
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
ojej sorry już przechodze dzieki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Jak na pierwszy- calkiem ladny.
![]() Nie widac co prawda jak wyglada z boku, a to wazne ![]() no i wydaje mi sie, ze zel jest polozony zbyt blosko skorek- jak jest- czas pokaze- jak sie zapowietrzy, to pewnie byl zbyt blisko- na fotce nie widac wyraznie... Boczki, tez moznaby podpilowac...
Pozdrowionka! ![]() Albertyna Edytowane przez Albertyna Czas edycji: 2008-09-05 o 08:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ja bym minimalnie podpiłowała boczki i wyrównała wolny brzeg
![]() ![]() Ciekawa jestem krzywej C, linii włosa i tunelu... ![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
lubię takie kolorki więc zdobionko mi sie podoba, natomiast do podpiłowania są boki bo wychodzi łopatka. I tak ja dziewczyny juz napisały nic nie moge powiedzieć o poprawnej budowie pazurka bo nie widać czy jest krzywa c, tunel i linia włosa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Dzisiaj zrobiłam całą rękę, tzn.wszystkie pazury. Kurcze jeszcze wiele nauki przede mną , ale mam nadzieję że dam radę.
DSC07461.jpg DSC07463.jpg DSC07464.jpg DSC07466.jpg Najlepsze na ostatnim zdjęciu ta muszka na paluchu hihi |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Jak na pierwszy raz to nie jest źle... pamiętam jak ja kiedyś miałam swoje początki
![]() Ja bym podpilowała brzegi jeszcze, no i na te skórki uważaj, rób sobie milimetrowy odstęp gdy kładziesz żel a unikniesz jego rozlania ![]() Praktyki troszke i jeszcze troszke ćwiczeń i będzie naprawde bardzo ładnie ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Przesuwam do Galerii pazurkowych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Ładne
![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
ładniusie
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:12.