|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
AEROPOSTALE- ma ktoś taką bluzę??
tak jak w temacie, jeżeli ktoś ma to proszę o wrzucenie fotek
)
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: AEROPOSTALE- ma ktoś taką bluzę??
też jestem ciekawa jak ta bluza wygląda w realu
bo też się nad taką zastanawiam.
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Heh tez na nia patrzylam na alle, ale po zmierzeniu się i porównaniu z wymiarami podanymi w opisie aukcji wychodzi na to ze albo mam strasznie dlugie rece albo ta bluza ma strasznie krotkie rekawy, wiec chyba sobie odpuszcze
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Ma bardzo podobną taką bluzę tyle że szarą. Ich znakiem rozpoznawczym można powiedzieć są zbyt długie rękawy, które należy podwijać mając wtedy podwójny mankiet
Ale ładnie się nosi.
http://www.mojeciuchy.pl/u/kamilab/ lub http://szafa.pl/profil/kamila27b Zobacz, być może któryś z moich ciuszków Ci się spodoba. W swoich ofertach posiadam głównie NOWE ubrania, torby,kurtki. ZAPRASZAM! |
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
kiedys pytałam się o tą bluze w wątku akcjie kup teraz i dwie dziewczyny które ja mają stwierdziły jednomyślnie że po praniu jest strasznie sztywna i niezbyt dobrze sie ją przez to nosi, jedna stwierdziła że jest bardzo krótka
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
No i fajnie, ale po co piszesz o tym w 4 różnych wątkach? Dotarło do nas już za pierwszym razem, nie wspominając, że wygląda to na dość nachalną i mało cwaną reklamę...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:40.

)

bo też się nad taką zastanawiam.