|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Świetne blond włosy
Dziewczyny niedługo idę do fryzjera,chciałabym takie blond pasemka(duzo i sredniej grubości)mam mysi kolor nigdy nie farbowane,podobno idealne do robienia pasemek.Zastanawiam się co mam dokłądnie powiedzieć?
![]() Na pewno powiem ,ze chce duzo pasemek ,zeby pokryły prawie cale włosy(a przynajmniej zeby tak wygladało,ze nie chce cienkich zeby nie wyglądały na tłuste)Coś jeszcze?Myślicie ze najpierw powiinam zapytac sie jaki kolor wyjdzie mi na włosach? Zastanawiam się nad salonem ,a raczej 2 -jeden uzywa goldwela drugi welli.Napewno pojde z fotką ,ale prosiłabym o rade dziewczyn ,szczegolnie tych ktore maja takie włosy jak na zalaczonych fotkach ![]() edit: a ,zastanawiam się jeszcze nad kolorem,jakie to sa kolorki na tych fotkach?Robione rozjaśniaczem więc zółte nie wyjdą ale platyna nie,perłowo złociste? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Świetne blond włosy
niewierze ze zadna sposrod 10 000 wizazanek mi nie pomoze i nie ma takich wlosow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
zrob pasemka w podobnych odcieniach koloru swoich wlosow, wpadajace w blond. fryzjerka ci doradzi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
a ta ostatnia Pani na zdjeciu ,to ma chyba balejaz? Podoba mi sie w kazdym razie
![]() A Tobie moge doradzic ,to co wizazanka wyzej , zebys sie poradzila fryzjera
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
mialam takie.. naturalnie mam ciemny blond.. na to nakladalam najjasniejszy blond - pasemek duzo i cienkich.. i wychodzil taki efekt.. w sumie jesli masz zdrowe wlosy to mozesz sobie zrobic rozjasniaczem, bo farba zolknie, ale wowczas polecam srebrne plukanki, sa lepsze niz te wszytstkie szampony do wlosow blond..
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:32.