|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
SzUkaM-->Za To OddAm WszYstKo;) NawEt pOzA wĄtkiEm 34/36
WĄTEK NIEAKTUALNY!!
Hejj ![]() Pilnie szukam: -sukienki(takiej na połowinki,nie dłuższa niz do kolona) -rurek 25/26 -kurtki zimowej i jesiennej 34/36 -szaszek, kozaków 37/38 -jakis orginalnych(nawet wlasnorecznych) kolczykow -jedwabiu do włosów -kolczyków do pępka -wszystkiego z firmy abercrombie ![]() -dobrej prostownicy -bluz (orginalnych) -dodatków do Sims2 ![]() ![]() Za to oddam wszystko, nawet z moje aktualnej szafy ![]() ![]() NIEAKTUALNE!!!!!!! Edytowane przez BloNdaSka17 Czas edycji: 2008-11-11 o 18:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dot.: SzUkaM-->Za To OddAm WszYstKo;) NawEt pOzA wĄtkiEm 34/36
A ja mam wszystkie dodatki sims 2
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
mam kurtki, płaszczyki na zimę, wiosne i rozne bluzy ;-)
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
ja mam prostownice ceramiczną Holden'a ale nie jestem pewna czy chce się nią wymienic ;P
Edytowane przez xxJolaxx Czas edycji: 2008-09-21 o 00:30 Powód: . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:21.