|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Dlaczego jak wchodzę na poradnik, to otwiera mi się strona z ofertami matrymonialnymi?
Czyżby mój komputer zerojedynkowo wyczuwał, że nadszedł czas na założenie rodziny?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
Re: Dlaczego jak wchodzę na poradnik, to otwiera mi się strona z ofertami matrymonialnymi?
Asystentka napisał(a):
> Czyżby mój komputer zerojedynkowo wyczuwał, że nadszedł czas na założenie rodziny? ![]() A naprawde nadszedl? ![]() > Czy technika tak daleko poszła do przodu??? Watpliwe. Serwis Amigo.pl wykupil u nas taka reklame ![]() Technika natomiast pozwala ukrywac okienko Amigo.pl pod nasza strona, co jest warte nadmienienia, jako ze nie chcemy zaslaniac swojego okna i przeszkadzac w czytaniu wizaz.pl ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Re: Dlaczego jak wchodzę na poradnik, to otwiera mi się strona z ofertami matrymonialnymi?
zlosliwiec napisał(a):
> A naprawde nadszedl? ![]() Hmmm, właśnie dwa dni wstecz weszłam w wiek Chrystusowy i moja babcia rwie sobie resztki włosów z głowy, że w TYM wieku, to już zupełnie nie wypada nie mieć rodziny, męża siedzącego przed telewizorem z piwem, obsmarkanych dzieci i wyciągniętego szlafroka a'la Pani Dulska. > nie chcemy zaslaniac swojego okna i przeszkadzac w czytaniu wizaz.pl ![]() nooo, nie chcemy. Więcej czasu tu spędzamy niż na stronach służbowych... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gość
|
Asystentka napisał(a):
> Hmmm, właśnie dwa dni wstecz weszłam w wiek Chrystusowy O! Samych dobrosci zycze, w tym rowniez meza abstynenta i deputatu na chusteczki dla potomkow ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:40.