|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
VIPERA
Otrzymałam informację od Pani Ewy z firmy Vipera, może kogoś to zainteresuje:
"Pragnę poinformować, że zatwierdzone plany wdrożeniowe naszych produktów w okresie jesiennym wyglądają nastepująco: Już przekazano do dystrybucji dwa rodzaje fluidów - "Matt & Moisture" oraz "Perfect Complection" 20.X. - szminka "Sparkle & Shine" oraz zestaw Odżywek do Paznokci w butelkach o zmodyfikowanym składzie 3.XI. Nowa szóstka pięknych "Cieni Collage" 17.XI. - 6 rodzajów nowoczesnych Pudrów prasowanych (3 "Collage", 2 "Mapki" oraz 1 DUO) w końcu listopada "wypuścimy" też w nowej szacie "Samoopalacz" oraz żel-krem w tubie do regeneracji paznokci Przykro mi rozczarować Panią, ale wdrożenie nowych Maskar przesunęliśmy na początek 2004 roku. Zaopatrzenie sklepów w produkty zajmuje dystrybutorom czas; zwyczajowo ok. 2 tygodni. Nie chciałabym rozczarować osób, które wybiorą się do perfumerii i nie znajdą tego, czego szukają, bo handlowcy jeszcze nie dotarli do konkretnego sklepu. Być może należałoby zatem wspomnieć o "czasie dla dystrybutorów". Informacje o pierwszych nowościach znajdą się na stronie internetowej 14 października 2003 roku, we wtorek. Czy zauważyła Pani, że zaczął działać internetowy sklepik Vipery? Jego adres to: www.esentia.pl Zawiera tylko część naszych produktów, ale będziemy gamę rozszerzać". ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Re: VIPERA
Właśnie wczoraj zauważyłam w esentia produkty Vipery. Cieszę się bardzo ze można je tam kupić, bo ja akurat mam problemy z dostaniem czegokolwiek z Vipery a ostatnio ją bardzo polubiłam, bo ma naprawde fajne i dobre kosmetyki.Nie moge się doczekac tych pudrów mozaikowych i szminek. Mam nadzieję ze szybko się pojawią w esentia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Re: VIPERA
Ja z kolei jestem zachwycona ich cieniami ktore dostalam jak poprosilam o probki. Wiec tez sie ciesze, ze bedzie mozliwosc kupowania ich kosmetykow przez internet. No i koniecznie musze wyprobowac te nowosci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:29.