Mniammniam będzie płatny - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2003-10-21, 18:11   #1
BabciaWeatherwax
Zakorzenienie

Mniammniam będzie płatny

Newsletter z Mniammniama:
>Po 2 listopada 2003 MniamMniam.pl będzie składał się z dwóch części:
>1. moich przepisów, artykułów i porównań produktów spożywczych - PŁATNEJ strefy,
>2. stron MniaMowiczek/wiczów i forum - strefy BEZPŁATNEJ.

>Strefa płatna to:
>- dostęp do ponad 1400 moich SPRAWDZONYCH przepisów - co kilkanaście dni pojawiają się nowe! - jak to na przykład dzieje się dzisiaj, o czym poniżej,
>- 4 razy w roku wyjątkowy, niedostępny nigdzie indziej, e-book (książkA w formie elektronicznej - w formacie pdf) ze sprawdzonymi moimi przepisami,
>- dostęp do porównań produktów spożywczych - co kilka tygodni nowe porównania,
>- zniżka nawet do 25% w MniamSklepie,
>- dostęp do ponad 400 gdzie indziej nie dostępnych, praktycznych artykułów na temat gotowania - technik, porad, kuchni świata i wielu innych - co kilkanaście dni nowe.
> - zaawansowane wyszukiwanie,
>- opinie do przepisów i artykułów,
>- częste konkursy,
>- sprawdzony przepis w Smacznych Listach.

>Miesięczny abonament korzystania ze strefy płatnej kosztuje 7 zł (cena zawiera podatek VAT).
>roczny abonament na płatną strefę MniamMniam.pl + segregator + przekładki + tabela miar + karki MniamMiamowe za 74 zł
>[ważne tylko do 2 listopada 2003 roku]

Czy mówiłam coś, ze wolę na wizażu oglądać reklamy?

Jędrek ma...

Forum techniczne dla katalogu kosmetyków
BabciaWeatherwax jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-10-21, 18:30   #2
Sonka
Raczkowanie

Re: Mniammniam będzie płatny

BabciaWeatherwax napisał(a):

>
> Czy mówiłam coś, ze wolę na wizażu oglądać reklamy?
>
>

jasne, że lepiej ogladac reklamy a tak na marginesie gratuluję pięknej ikonki

Sonka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-10-21, 18:38   #3
admin
Gość

Smutna prawda, ale ekonomia jest bardzo okrutna, szczególnie w stosunku do takich serwisów jak mniammniam.pl czy wizaz.pl - bo tutaj akurat jesteśmy bardzo porównywalni jeśli chodzi o dynamikę wzrostu oglądalności.

Dobija nas praktycznie koszt łącza. W Polsce, dzięki TEPESIA koszt łączy internetowych, które DECYDUJĄ o szybkości ładowania się stron, jest mniej więcej 10-30x wyższy aniżeli np.: w USA, Niemczech...
Jeśli połączyć to z polskimi, "wykształconymi na kartach perforowanych" reklamodawcami, dla których internet po prostu nie istnieje, to... powstaje sytuacja, kiedy koszty meldują się co miesiąc, a przychodów nie ma.

Wtedy właśnie właściciele witryn, zamiast je zamykać, proponują takie rozwiązania jak mniammniam.pl.

Smutne, ale jakże to polskie...

Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-10-21, 18:39   #4
BabciaWeatherwax
Zakorzenienie

Sonka napisał(a):
> a tak na marginesie gratuluję pięknej ikonki
>
mnię uhonorował, a myślałam, że da sie ujawnić większej liczbie wiedźm i nazwie :wiedzma:

Gdzieżeś Ty bywał... bywała... czarn... eee...tego no...biedroneczko są w kropeczko?

Jędrek ma...

Forum techniczne dla katalogu kosmetyków
BabciaWeatherwax jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-10-21, 20:07   #5
trojka
Zakorzenienie

Też lubię siedzieć na "Mniammniamie" i bardzo lubię Grzegorza ale ta cena mnie odstraszyła rozumiem koszty utrzymania oraz bardzo częste ingerencje grafika kosztują ale i tak mi smutno. Jak dobrze, że Wizaż nie jest płatny, uffff.

Nie dotykajcie ich telefonów!
Nie czytajcie komunikatorów, maili.
Nie szukajcie na siłę problemów!
Słodka niewiedza i szacunek to spokój w związku.
trojka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-10-21, 21:19   #6
Iwonalodz
Zakorzenienie

Też lubię zaglądać na tę stronkę tylko zanim sobie ja otworzę to albo muszę się najeść porządnie albo przygotować sobie talerz, co ja mówię półmisek z kanapkami czytając na mniammniamie slinotoku dostję, więc są jakieś plusy (jak zawsze) z tej opłaty

Hmm ten diabołek zwany adminem wygląda mi bardzo znajomo
:Hello:

NA PEWNO piszemy NA PEWNO oddzielnie!
NAPRAWDĘ piszemy NAPRAWDĘ łącznie!
Iwonalodz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-10-21, 21:23   #7
misio
Raczkowanie

OOOjj to nie dobrze,a forum też będzie płatne?A co ze zgromadzonymi w "moich ulubionych" przepisach?Chyba muszę zagladnąć na mniamniama
misio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2003-10-21, 21:45   #8
trojka
Zakorzenienie

Nie, za Forum i przepisy mniamowiczów nie trzeba będzie płacić jedynie za dostęp do przepisów Grzegorza i z tego co zrozumiałam 4 razy w roku będzie przychodził pocztą elektroniczną płatny plik z przepisami.

Ja od dość dawna stworzyłam sobie katalog "kulinaria" i tam mam różne działy i wciskam sobie przeróżne fajniste przepisy z Mniammniama.

Nie dotykajcie ich telefonów!
Nie czytajcie komunikatorów, maili.
Nie szukajcie na siłę problemów!
Słodka niewiedza i szacunek to spokój w związku.
trojka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-10-22, 08:44   #9
Sonka
Raczkowanie

BabciaWeatherwax napisał(a):

> >
> mnię uhonorował, a myślałam, że da sie ujawnić większej liczbie wiedźm i nazwie :wiedzma:

Władza wie co robi z władzą się nie dyskutuje
>
> Gdzieżeś Ty bywał... bywała... czarn... eee...tego no...biedroneczko są w kropeczko?

Zapytaj ile się naklęłam żeby się na wizaż dostać a potem choć tyle napisać ale juz jak widac znacznie lepiej się dopchać i donoszę ze ja też cię i że moja miotła wyrychtowana i czeka jak zawadzisz o moj dach to chętnie się z tobą zabiorę na mały spacerek oj poleciało by się hihihihi.
Czekam zwarta, chętna i gotowa
>
Sonka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-10-22, 09:07   #10
sarenka
Zakorzenienie

za 7 PLN to ja wolę kupic sobie gazetkę na temat gotowania .

bardzo lubię mniam-mniam, ale czy ktoś zagląda tam, aż tak często, żeby płacić miesięczną opłatę [a nie dzienną na przykład] i to na dodatek dość wysoką..

WESOŁYCH ŚWIĄT!
sarenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-10-22, 10:03   #11
misio
Raczkowanie

Na szczęście nie cały Mniam będzie płatny tylko część Grzegorza-forum i przepisy mniamniowiczów nie.Poza tym Sarenko myślę,że mniam ma też swoich zagożałych zwolenników tak jak i wizaz,którzy są tam codziennie.Ja np zamiast kupić gazetę wolę wejść na mniam,podobnie jak na wizaż.Zarówno tam jak i tu przepisy i kosmetyki są sprawdzone przez forumowiczów i myślę,że to jest właśnie siła takich stron internet.Gdyby wizaż był płatny ja bym zapłaciła-bo wolę wizaż od Looka czy Glamour czy Claudii.Nad Mniamem się zastanawiam-też nie jestem tam tak często
Stary 2003-10-22, 11:13   #12
sarenka
Zakorzenienie

misio napisał(a):
> Na szczęście nie cały Mniam będzie płatny tylko część Grzegorza-forum i przepisy mniamniowiczów nie.Poza tym Sarenko myślę,że mniam ma też swoich zagożałych zwolenników tak jak i wizaz,którzy są tam codziennie.Ja np zamiast kupić gazetę wolę wejść na mniam,podobnie jak na wizaż.Zarówno tam jak i tu przepisy i kosmetyki są sprawdzone przez forumowiczów i myślę,że to jest właśnie siła takich stron internet.Gdyby wizaż był płatny ja bym zapłaciła-bo wolę wizaż od Looka czy Glamour czy Claudii.Nad Mniamem się zastanawiam-też nie jestem tam tak często

alez oczywiście Misiu! Ja pisałam o SOBIE, że JA wolę . na mniammniam zaglądam czasem [do przepisów Grzegorza] i wolałabym jakiś dobowy, godzinny system opłat. to tylko moje zdanie - nie jestem sumieniem zwolenników Mniammniam. Doskonale rozumiem to, że ktoś zapłaci te 7zł, aby móc co dzień korzystać z Mniammniam. naprawde nie tzreba mi tego tłumaczyć!

WESOŁYCH ŚWIĄT!
Stary 2003-10-22, 11:32   #13
misio
Raczkowanie

Nie chćiałam Cię atakować Sarenko.Na przeprosiny wypróbój przepis na RAFAELLO autor;ad_silver(i tylko ten).Jest przepyszny,a prosty jak drut.A-ha,ciacho musi koniecznie leżakowac 18-24 godz
Stary 2003-10-22, 13:35   #14
sarenka
Zakorzenienie

ja tylko chciałam podkreslić ze wszystkich sił, że nie napisałam: to głupi pomysł tylko: to złe rozwiązanie dla mnie jako jednostki .

Rafaello mówisz? mniaaaaaam! skoro taki prosty to się skuszę! dzięki

WESOŁYCH ŚWIĄT!
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości