|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
6 weidera - co potem?
Hej, właśnie skończyłam 6 weidera i nie weim co robic, aby utrzymac efekt: caqly czas codziennie wykonywac cwiczenia z ostatniego dnia, czy moze zwiekszyc lub zmniejszyc ilosc powtorzen?
Czekam na pomysly, z gory dzieki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: 6 weidera - co potem?
hym, wedlgu mnie wykonuj jakis dzien ( ale co 2 dni chyba ) z tych, gdzie jest spora ilosc powtorzen i na pewno jakies brzuszki, silownia...
![]() ![]()
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem zdania, że dla osoby, która nie występuje i nie zajmuje się kulturytyką zawodowo, 6 Weidera to trochę strata czasu i energii. Ładnie zarysowane mięśnie masz po zwykłym regularnym treningu na całe ciało z dużym obciążeniem 3 x w tygodniu (jeśli oczywiście % bf jest odpowiednio niski).
![]() |
![]() |
#4 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Mam pytanko czy pomogło coś, widzisz jakieś efekty? Chyba zacznę to robić ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dla utrzymania efektu i pogłebienia go polecam trening brzucha zwany ABS II, robisz go 3-4 razy w tyg, zajmuje 6-10 min, a nawet mniej. Gwarantuję CI ze efekty Cie zaskocza. Sam robiłem A6w a teraz ABS i musze powiedziec ze ABS robi mi się o wiele lepiej i nie ma takiej monotoni jak w a6w.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:43.