|
Notka |
|
Dermatologia Forum dla osób, które interesują się dermatologią lub mają problemy ze skórą. Masz trądzik lub atopowe zapalenie skóry? Dołącz do nas, pomóż sobie i innym. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() wypryski na dekoldzie
Od dłuższego czasu mam dość dużo wyprysków na dekoldzie i nie moge sie ich pozbyć.Pomóżcie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: wypryski na dekoldzie
Wiesz co nie wiem jakie to są,więc trudno powiedzieć,ale moja kumpela kiedyś miała takie krostki na całym dekolcie i na plecach,takie białe i poszła do dermatologa i on jej zapisał jakiś tonik do przygotowania w aptece i jej od razu pomogło.Więc może Ty też to masz?!To były takie jakby potówki i miała ich straasznie dużo.
Jeśli masz ich niewiele to może pomoże Ci normalnie jakaś maseczka?Tonik? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
mam to samo właśnie... myślałam, że to od słońca, bo byłam w ciepłych krajach...
ale te wypryski w ogole nie chcą zniknąć, mam zarówno na dekoldzie jak i plecach (ale tylko na górnej części) - wcześniej nie mialam nigdy ani jednej krostki. Próbowałaś stosować hydrocortisonum? tania maść, najsilniejsza bez recepty, ale jednak w moim przypadku nieskuteczna... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Ja mam tak samo - jeśli macie na myśli takie malutkie białe kropki (zaskórniki zamknięte) na plecach i dekolcie. Mam już je długo i nijak nie chcą zejść. Mam też przebarwienia i lekki trądzik na twarzy ;/ Jutro wybieram się do dermatologa - zobaczymy co on poradzi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:19.