|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
krem Mary Kay Time Wise - wyrównuje koloryt skóry
Witam.
Mam na wymianę krem Mary Kay Time Wise - prepara wyrównujący koloryt skóry Timewise Essence. Przez przypadek kupiłem go kiedyś siostrze, niestety pomyliłem aukcjie i kupiłem nie ten co trzeba, nie jest mi potrzebny, nie był ani razy użyty. Krem mało spotykany na allegro, kupiłem go za 70zł(cena na allegro wciąż podobna). Na życzenie mogę dodać zdjęcia, termin ważności do 05.2009 ![]() Opis: Piękna, jednolita cera jest tym, czego pragną kobiety. Czynniki, takie jak wiek, zaburzenia hormonalne, stany zapalne (szczególnie przy skórze trądzikowej), czy promieniowanie słoneczne, wpływają na zakłócenie procesu wytwarzania w skórze barwnika – tak zwanej melaniny. Nierównomierne wydzielanie melaniny może z czasem powodować wystąpienia na skórze plam i przebarwień. Badania dermatologiczne udowodniły, że pomaga on przywrócić skórze jej naturalny, jednolity kolor. Do przebarwień zaliczamy:
Czekam na propozycje ![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: krem Mary Kay Time Wise - wyrównuje koloryt skóry
moze wynajdziesz cos u mnie za ten krem....
i czego szukasz?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Najchętniej Avene Woda Termalna (2),
http://www.allegro.pl/item464236882_...daz_tanio.html pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja mam wode termalna avene...uzyta okolo 3 razy... bylabys zainteresowana?? mozesz wiecej napisac o tym kremie i wstawic jakies fotki??jaki ma kolor?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Nie, nie.
Nie potrzebuję damskich rzeczy ![]() ![]() Odnośnie tego kremu to na opakowaniu pisze, że jest to krem beztłuszczowy, bezzapachowy oraz bezbarwny. Krem kosztuje na zagranicznych stronach 35$. olciawalczak, zamienie sie za 2 takie wody, za 1 mi sie nie oplaca ![]() ![]() jeżeli bys sie zdecydowala, moge wyslac real foto ![]() pozdrawiam! aha, i gratis dostalem jakies 2 probki, ktore takze dorzucam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
tutaj fotka, jakby ktos bylby zainteresowany.
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=468718157 jestem otwarty na propozycje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:40.