|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Kosmetyki Suave-niska cena,wysoka jakosc.
Zakladam watek z mysla o wszystkich Wizazankach stosujacych kosmetyki do wlosow SUAVE.
Co o nich sadzicie???Kosmetyki te slyna z niskiej ceny,cudownych(wedlug mnie)zapachow...a co z jakoscia??? Zapraszam wszystkich do dyskusji ![]() www.suave.com |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki Suave-niska cena,wysoka jakosc.
nie wiem czy wiele osob sie wypowie, bo te kosmetyki (chyba) w Polsce sa niedostepne.
wygladaja kuszaco i nie patrzac na sklady wykupilabym od razu wszystkie pachnace odzywki ale sklady zostaly podane i szczerze mowiac, wygladaja przecietnie, nie liczylabym na super pielegnujace wlasciwosci |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Wiem,ze sa niedostepne w Polsce,wiec liczylam bardziej na Wizazanki przebywajace za granicami naszego kraju,ktore maja do kosmetykow Suave dostep.
![]() Ja od jakiegos czasu jestem w nich zakochana,choc wczesniej unikalam tak tanich produktow.Wydawalo mi sie,ze za niska cena idzie niska jakosc. Nic bardziej mylnego!Seria "profesjonalna" jest rewelacyjna,tania jak barszcz i dzialanie faktycznie podobne, jesli nie identyczne jak odzywki profesjonalne do kupienia w salonach fryzjerskich. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Z tego co się orientuje odżywki Suave są traktowane przez dziewczyny z USA tak jak nasza rodzima Pollena - tanie mycie wlosow odzywka. O niebywalych wlasciwosciach nie slyszalam - wrecz po pewnym czasie zaleca sie uzupelnienie mycia jakas odzywka w roli odżywki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:00.