|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Artisany I Gajac za Chocolate Greedy Montale
Szukam Chocolate Greedy Montale - większej ilości, oczywiscie nie liczę na pełną butelkę.
W zamian mogę oddać: Zapachy: Gaiac Micallef - z 30 ml zuzyłam 1-2ml. Patchouli Micallef - 100ml nietknięte i bardzo nietrafione. Bois Farine Artisan z 50 ml pozostało ponad 40ml. Z kolorówki: -Błyszczyk Aqualumiere Gloss Bubble Plum Chanel nieużywany -Podkład giorgio Armani Luminous silk Foundation odcień 2, z 30 ml brak około 5 ml. Jak pisałam szukam Montale Greedy Chocolate ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Artisany I Gajac za Chocolate Greedy Montale
Gdyby za Chocolate Greedy albo Chergui któraś z Was chciała cos innego niz te zapachy które wymieniłam - napiszcie proszę. Jestem w stanie oddać niemal kazdy swój kosmetyczny skarb
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Czekam na Ragnarok
|
Ja mam 5ml Chocolate Greedy i jestem zainteresowana Gaiac'em, może dobrałabyś sobie coś jeszcze w moim wątku?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Czekam na Ragnarok
|
Miałam 50ml Chocolate Greedy, ale porozdawałam już.
A co do Chergui to jestem w trakcie zakupów ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Masz może Parfums Delrae lub Statkusa,bo za nie oddałabym moje Chocolate?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Piszesz na pw,ze jesteś bardzo zainteresowana wymianą moich perfum na te których Ty poszukujesz,prosisz o fotki a potem milczysz?Tak dużo czasu zajmuje odpisanie ,ze się jednak rozmyśliłaś i rezygnujesz z wymiany?Tym bardziej,że dwukrotnie prosiłam o jakąkolwiek odpowiedż,ponieważ jestem zapisana na wspólne zakupy i muszę dać odpowiedż dziewczynom czy rezygnuję z nich.
Trochę szacunku dla innych ![]() Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2008-11-05 o 15:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:38.