|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Mam pomysł
Nieraz padają na Wizazu pytania o odcień danego podkładu. Odsyłanie do linków stron producentów itp.żeby sprawdzić odcień, kolor jest trochę kłopotliwe. Moze mogłybyśmy stworzyc na Wizazu stronę, na której znajdowałyby sie odcienie najpopularniejszych podkładów (Loreala, Max-F, Revlona, Unifiance itd.), wystarczyłoby sobie wejść i dobrać wizualnie jakiś kolorek zamiast zaczynać nowy wątek
![]() ![]() Ale to tylko moja sugestia, napiszcie co o tym myślicie ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: Mam pomysł
Niby dobre, ale i tak na każdej skórze podkąld wygląda inaczej niż w monitorze czy nawet n akartce - niestety. Pozdawiam
![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Moze Koculku dla Ciebie to takie proste , bo mieszkasz w dużym mieście i zawsze mozesz odcień sprawdzić w sklepie. U mnie w mieście za Chiny nie kupisz np.Revlona a o Lancome, i innych średnio-wyższych półkach nie wspomnę. Ja w takiej sytuacji jestem zmuszona podkłady kupować przez internet,w przeciwnym wypadku muszę wybrać się do Krakowa, lub Katowic-pare godzin autobusikiem w dwie strony. Tak wiec często jestem zmuszona odcień kupić w ciemno, więc mając do wyboru kupić zupełnie w ciemno a popatrzeć chocby przez internet na odcienie, wolę sugerowac się tym co widze. Życzę więcej wyrozumiałosci, nie każdy mieszka przy Galerii Centrum, Sephorach itp! Mi pozostają tylko wirtualne odcienie, by sobie kupić. wyobraź sobie ile nieudanych zakupów już zrobiła 9głownie własnie podkłady)zuepłnie nie pasują mi różowe odcienie a na kilka takich już sie naciełam. Ja sobie zdaję sprawę, że inaczej wygląda na skórze z, niż w monitorze, ael jeszcze zupełnie inaczej moze wyglądać jak kupisz w ciemno...
![]() Dorixx, z prowincji ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
no to przykro mi, ze nie możesz ich próbowac na własnej skórze
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ja tez o tym myslalam juz dawno ale oczywiscie zawsze mi z glowy wypada
![]() Ale narazie niech zlo zrobi cos z serwerem-takie rzeczy bedziemy robic pozniej ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Dokładnie o takie palety mi Estello chodzi
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
To by sie nawet przyadlo po to zeby zorientowac sie jakie sa kolory-zeby nie chodzic tysiac razy do sklepu
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Ja uważam, że to bardzo dobry pomysł. Mnie też na przykład kusiło robienie porównań kolorystycznych między podkładami różnych firm.
Martwi mnie jednak tylko to, że w zalezności od ustawień monitora kolor może być bardzo różny i będzie mocno odbiegał od oryginału ![]() Cmoczki ![]() ![]() AgaZ
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Agnieszka Zembrzycka napisał(a):
> Martwi mnie jednak tylko to, że w zalezności od ustawień monitora kolor może być bardzo różny i będzie mocno odbiegał od oryginału ![]() Jeśli się porówna kolor na monitorze z czymś co mamy w domu, to można zobaczyć w którą stronę odbiegają kolorki (czy są np. za ciemne, albo za żółte w stosunku do oryginału). Myślę, że palety kolorów na wizażu to całkiem fajny pomysł ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:27.