|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
prezent
Wczesniej dzialalam na forum ale z powodu paru szpiegujacych dziewczyn zmienilam swoje dane.Dziewczyny mam taki problem.
.Zawsze ze swoim chlopakiem obchodzilismy swoje swieta.W tym roku nie pojawil sie na moich urodzinach tzn.nie robilam przyjecia tylko myslalam ze przyjedzie.Pytal co chce dostac na prezent powiedzialam ze perfumy.Spotkalismy sie kilka dni po moich urodzinach i powiedzial ze prezentu nie bedzie bo dzisiaj ten sklep byl zamkniety.Wiem ze ma pieniadze bo wczesniej balowal z kolezankami i kupowal wodke itd.Teraz nic nie wspomina o tym..Czy to dziwne ze jest mi przykro??? |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: prezent
....mnie by bylo przykro ze nie znalazl dla mnie czasu [balety z kolezankami sa wazniejsze....
] i ze nie pamietal..... pal szesc prezent.....
Zawsze nadzieja. Zawsze ta k**wa w zielonej sukience. Edytowane przez miss no nick Czas edycji: 2008-09-11 o 10:05 Powód: blad |
|
|
|
|
#3 |
|
na drugie mam Irena
|
miałam podobną sytuację przyszedł do mnie w urodziny (akurat święto było więc nic o ur nie wspominałam) i nic ani życzeń cisza dopiero jak wychodził powiedział że nic dla mnie nie ma bo nie zdążył kupić.rozpłakałam sie on zapomniał i tyle, przecież nie o prezent chodziło tylko o pamięć.niedługo po tym rozstaliśmy się ale to było dawno temu.
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
A co byscie zrobily na moim miejscu???
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a chociaż podał jakiś powód?
|
|
|
#6 |
|
na drugie mam Irena
|
a życzenia chociaż były
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam podobne sytuacje. Z moim eks. Byliśmy razem 2 lata. Zawsze w jego urodziny ja się starałam, żeby było mu miło i żeby prezent był czymś więcej niż kupioną w sklepie pamiątką. Nigdy nie zapomniałam o jego święcie... W przeciwieństwie do niego;] Za pierwszym razem (moje 18 urodziny) dostałam życzenia dopiero jak przyszła do mnie moja przyjaciółka z prezentem. Było mi bardzo przykro, zwłaszcza że śmiał wtedy jeszcze wyjść ode mnie z wielkim fochem. Obiecał mi, że wynagrodzi mi to super prezentem (kasy miał na full...), niestety nie doczekałam się. Wolał chyba zainwestować w alkohol i komputer;] Nawet głupiego kwiatka.....
![]() W moje kolejne urdodziny (ten dzień spędziliśmy calutki razem) nie dostałam nawet życeń. Dopiero następnego dnia jak zadzwoniła ze spóźnionymi życzenia mi ciocia. Było mi cholernie przykro. Ale uniosłam się honorem. I nawet nic się nie odezwałam na ten temat. Chciał mnie zabrać na lody i spacer itp. (jak sobie przypomniał) ale do tego też nie doszło. Teraz całe szczęście nie jesteśmy już razem. Każde moje urodziny, dzień kobiet, czy inne święto kończyły się tym samym... Jemu nawet nie było głupio. Wniosek? Miał mnie gdzieś ;] Nie ma co się narzucać. Wiem, że to ciężkie i że jest Ci przykro ale miej swój honor i olej tą całą sytuację. Ja bym z nim nawet nie rozmawiała... Zwłaszcza, że próbowałam gadać o tym ze swoim eks i mu wytłumaczyć, niestety nie zrozumiał NIC a NIC ;]
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pół biedy jeszcze, gdyby zapomniał, że tego i tego dnia masz urodziny, bo każdemu może się to zdarzyć, ale on pamiętał, bo nawet o prezent pytał... i nie przyszedł. No cóż, pokazał jaki ma do Ciebie stosunek: olewatorstwo
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
BAN stały
|
to nie jest dziwne że jest Ci przykro.A mi jest przykro że jeszcze są chłopacy ktorzy tak się zachowuja;/
|
|
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
zyczenia mi zlozyl..Mieszkamy w roznych miastach ale mowilam zeby przyjechal np.w niedziele rozumie ze w moje urodziny nie mogl przyjechac bo szkola itd ale caly weekend czekalam a on wtedy imprezowal..
|
|
|
|
|
#11 |
|
na drugie mam Irena
|
nie ładnie nie popisał się facet,może to ten z gatunku tych co to dla nich żaden wyjątkowy dzień,jakiś nie wrażliwiec.ja bym się obraziła
|
|
#12 | |
|
AGA :)
|
Cytat:
Na imprezowanie miał czas, ale żeby Ciebie odwiedzić już nie? Nic dziwnego, że jest Ci przykro
|
|
|
|
#13 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A jak on imprezował Ty siedziałaś w domku grzecznie ???
|
|
|
|
#14 |
|
Przyczajenie
|
Tak bo bylam chora.Ja zawsze pamietalam o jego swietach staralam sie zeby bylo milo.No i kto kupuje prezent dla kochanej osoby w ostatnia chwile???
|
|
|
|
|
#15 |
|
Rozeznanie
|
albo ktoś kto na ostatnią chwilę ma pieniądze (bo czas można zawsze znaleźć), albo nie jesteś ukochaną osobą
|
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
Ja bym sie powaznie zastanowila, nie mial dla ciebie czasu bo balowal z kolezankami? To juz lepiej zostan tylko jego kolezanka, moze wtedy i dla ciebie znajdzie czas
|
|
|
|
|
#17 |
|
Przyczajenie
|
A pogadalybyscie z nim o tym czy raczej uniosly sie honorem??
|
|
|
|
|
#18 |
|
na drugie mam Irena
|
znając siebie uniosłabym się honorem ale wiem że nic dobrego to nie zdziała
|
|
#19 |
|
Rozeznanie
|
Ja bym nie darowała czegoś takiego
obraziła bym się a pozatym (jestem wielka zazdrośnicą jeśli chodzi o mojego faceta) gdyby wybrał kolezanki a nie mnie nie bylby juz moim facetem
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
A co sama o tym myslisz? Bardziej przeszkadza ci, ze nie przyjechal w dniu dla ciebie waznym? Czy, ze w tym czasie byl z kolezankami?
Bo mnie by strasznie zabolalo, gdyby kolezanki byly wazniejsze niz ja. Juz bym darowala, gdyby on naprawde nie mogl. Ale mi sie wydaje, ze poprostu nie chcial. |
|
|
|
|
#21 |
|
Przyczajenie
|
Ja sama nie wiem co myslec.Ostatnio nie bylo miedzy nami9 dobrze[z jego winy]i myslalam ze moje urodziny potraktuje jako szanse by cos naprawic..
|
|
|
|
|
#22 |
|
Przyczajenie
|
Hop hop moze jeszcze jakies porady..
|
|
|
|
|
#23 |
|
Rozeznanie
|
No widac ze tego tak nie potraktował, nawet nie pomyslał, ze to moze miec jakies znaczenie
|
|
|
#24 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja bym się bardzo wkurzyła. Zwłaszcza, że jak piszesz byłaś chora - tym bardziej powinien do Ciebie przyjechać, a nie zabawiać się z koleżankami. Na Twoim miejscu dałabym mu wyraźnie do zrozumienia że Ci przykro. Jeśli się odpowiednio nie zrehabilituje - dałabym sobie spokój z Takim kolesiem, bez żalu.
|
|
#25 |
|
Zadomowienie
|
Hej i jak, byla jakas powazna rozmowa? Zrozumial, ze zrobil ci przykrosc? Czy nie zdaje sobie z tego sprawy?
|
|
|
|
|
#26 |
|
Przyczajenie
|
Rozmowy narazie nie bylo:/Mielismy sporo problemow wiec rozmowe musialam przelozyc na pozniej
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:32.

] i ze nie pamietal..... pal szesc prezent.....

obraziła bym się a pozatym (jestem wielka zazdrośnicą jeśli chodzi o mojego faceta) gdyby wybrał kolezanki a nie mnie nie bylby juz moim facetem