|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Jaki macie pomysł na wystrój pokoju na jesień?
Hej
![]() aktualnie jestem chora, grypa niestety mnie dopadła, siedze w domu i tak myśle c by tu wymyslić w moim pokoju, chcciałabym jakoś ożywić mój skromny pokoik ale szczerzed nie wiem w jaki sposób, oczywiscie chcialabym to zrobic sama i jak najmnijeszm kosztem, bo aktualnie moje funfusze nie pozwalaja na radykalna zmiane heh . jakies dodaki cos w tym stylu... Kolory scian w moim pokoju to taki sloneczny odcien, generalnie posciel zaslony mają jasny żółty odcien. jak cos moge załączyc zdjecia? pomozecie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jaki macie pomysł na wystrój pokoju na jesień?
Ja kiedyś przywieszałam liście klonu na firankę. ale mój błąd: nie wysuszyła ich i liście się pozwijały. Mogłam najpierw je wsadzić do książki a dopiero potem wieszać. ale jeszcze pomyślę nad innymi pomysłami, bo trochę późno a ja dzisiaj zmęczona.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Moja przyjaciółka pomalowała farbkami na ścianie liście. Można też kasztany :P Wygląda fantastycznie
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
CraftMod
|
Na początku proponowałabym obejrzeć wątki inspiracyjno jesienne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:40.