|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Japonska Fryzura |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Japonska Fryzura
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Na moje dziwadło jakby moj chlopak taka mial fryzure to bym się nie pokazywała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Fryzurka jest przede wszystkim oryginalna i gdybyś tak wyskoczył na ulicy a ja bym, cie spotkała to miałbyś u mnie wielki plus za oryginalność. Postawić włosków raczej nie dałbyś rady, no ale zawsze spróbować można, a co do przedłużania to nie mam pojęcia ile takie coś kosztuje.
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
przede wszystkim, aby postawić tak włosy, muszą one być odpowiednio ścięte.. a to już doradzi ci fryzjer..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
heh niemoge znalesc zdjecia tej fryzury od tylu ale cos si wymysli. musze sie jeszcze dowiedziec ile kosztuje przedluzenie wlosow ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
fryzurka bardzo oryginalna zeby ja postawic sprobuj kosmetykow loreal sa tam rozne kremy i zele dajace efekt stojacych wlosow jednka by tak postawic wlosy potrzebne jest odpowiednie sciecie
co do przedluzenia wloskow nie lepiej poczekac az same urosna?? co do ceny to zalezy od miasta i salonu fryzjerskiego u nas ceny zaczynaja sie od 500 ja bym wolala poczekac azmoje wloski odrosna i zaszalala bym z fryzurka ale to tylko moje zdanie ![]()
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
heh moje wlosy jak narazie nadaja sie tylko na irokeza a to jest nudne co polowa ludzi nosi. chcialem zaszales musial bym troche dlugo poczekac az do takiej dlugosci wlosow. Moze se zrobie preznet na dzien chlopaka? Niebrzmi to jakos gejowsko?? xD
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
a czemu by gejowsko?^
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
No właśnie dlaczego od razu gejowsko.? To chyba dobrze jak chłopak o siebie dba [oczywiście nie do przesady]. A nie jak chodzi nawet nie uczesany, czy z brudnymi paznokciami u rąk...;( Z tego co tu przeczytałam to przedłużanie sporo kosztuje, może jednak troszkę poczekasz? Mnie np. byłoby szkoda tyle kasy.
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
heh na dzien chlopaka xD to jakos tak dziwnie zabrzmialo ;pp mam pytanie czy fryzura tez by dobrze wygladala jakbym na odwrut zrobil z kolorami tam gdzie blond to czarny a gdzie czarny to blond?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
zdecydowanie tak jak jest na zdjeciu co do kolorystyki, ma to swój styl, a jak bedzie odwrotnie to już nie będzie miało tego czegoś w sobie. Ja na Twoim miejscu i tak bym poszła do fryzjera aby zobaczyć jak postawic włosy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
heh spokojnie pujde za ~1tyg do fryzjera musze kase zkolowac na przedluzenie wlosow z tego co uslyszalem to troche drogo bedzie ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
przedłużać włosów raczej bym Ci nie radziła, bo nie sa takie świetne i nie da rady ich tak ułożyć, sa to przecież prawie syntetyczne włosy, wiem bo sama miałam przedłużane.
a koszt zależy od długości ja płaciłam 600 zł, mam włosy do połowy pleców prawie, swoje podkreślam ;p a fryz extra, jak z tokyo drift xD |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Świetna fryzura! Tylko rzeczywiście na pewno kupa z nią roboty. Ale jak sobie zrobisz, to koniecznie wstaw zdjęcie^^
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Jak zrobie fryzure to wstawie zdjece ;p najpuzniej na koniec miesiaca kiedy dostane wyplate. Zastanawia mnie tylko czy jak przedluze wlosy to bedzie mi sie dobrze ukladac?? moze ktos sie wypowie. do tej pory 1 os. powiedziala ze sie sie uklada a 1 ze dobrze ;p to jak to w koncu jest?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Łoo fryzura boska ;] Osobiście uwielbiam różne ''dziwactwa'' na głowie
![]() ![]() Co do przedłużania włosów to niestety muszę Cię zmartwić ale jeśli byś przedłużał to raczej nie dałoby się ich tak postawić bo przedłużanych włosów nie można raczej tapirować i lakierować bo się zrobi z nich jeden wielki kołtun.. Sama mam doczepiane i ich też nie tapiruje i nie lakieruje bo źle by się to mogło skończyć xD ale co prawda nie wiem jak to jest z przedłużaniem u Facetów ![]() Takie normalne przedłużanie kosztuje w granicach od 1000 do 2000 zł ale to u kobiet a u Ciebie myślę, że o wiele wiele mniej by to wyszło bo na pewno nie doczepiałbyś tyle pasm co kobieta ![]() ![]() A jeśli miałbyś swoje naturalne włosy dość długie i odpowiednio ścięte to dałoby się bez problemu tak postawić xD wiem bo ja też próbowałam różnych wariactw na głowie wystarczy je dobrze podtapirować i polakietrować . W przypadku tej fryzury ze zdj. napewno była także używana prostownica już na sam koniec ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Swoich fotek narazie nie wrzuce ;p Musze najpierw do porzadku doprowadzic twarz. jak juz dawac zdjecia to ladne ;pp Niepotrzebnie scinalem moje dlugie wlosy do irokeza ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Ooo coś o tym wiem : ))
Mam podobną fryzurę, ale troszkę krótszą ... Układanie włosów to koszmar ^^ Przynajmniej rano jak się spieszę do szkoły ... Ale efekt jest cudowny xD Nie pieszczę się z nimi -> Lakier + Prostownica + na koniec Suszarka i gotowe Co do przedłużania włosów radzę zaczekać aż odrosną. Moja koleżanka miała przedłużane włosy i podobno po miesiącu strasznie widać i trzeba je dokładnie rozczesywać, ale nie wiem ... nie miałem ^^ W moich okolicach około 600 zł taki bajer : ))
Czy Kiedykolwiek ... Zamknąłeś Swe Oczy i Zaufałeś , Po Prostu Zaufałeś ? Wyrzuciłeś Garść Brokatu w Powietrze ? Stanąłeś Twarzą w Twarz Ze Strachem ? To Tylko Połowa Drogi Do Miejsca, Skąd Nie Ma Powrotu ... ... Kochamy Się <33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:15.