|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Klapki Calvin Klein damskie-rozmiar prośba o pomoc.
Hej wszystkim!
Chcę prosić o pomoc do damskich klapek Calvin Klein w czerwonym kolorze (foteczka pod tekstem). Mam problem z rozmiarem. Największy dostępny rozmiar jest XXL albo 43/44 (na Zalando,tyle że tu rozmiarówka jest zawyżona więc do końca nie wiadomo).Ale tam gdzie podane są rozmiary informacja kończy się na XL (40/41) co odpowiada długości 26,4cm.I one są za małe.Nie ma żadnej informacji o rozmiarze XXL. I tu moja prośba.Wie ktoś jaka jest długość tych klapek w rozmiarze XXL? Na jaką maksymalnie długość stopy pasują? A może któraś z pań na forum ma takie klapki w rozmiarze XXL i podzieli się informcją?To było by cudowne. Z góry dzięki!!!! ![]() ![]() calvin-klein-red-slide-intense-power-shoes-A-5ca736dc30ca1.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
🦄
|
Dot.: Klapki Calvin Klein damskie-rozmiar prośba o pomoc.
Może napisz do sklepu, w którym są 43 żeby podali Ci wymiary, bo to jednak jeden z rzadszych rozmiarów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Albo spraw dz na stronie producenta jaka jest długość dla danego rozmiaru. Tam spodziewałabym się znaleźć pełna rozmiarowkę
Pożądanie zadowoli się każdą, byle jaką. Ale dusza pragnie tylko jednej - jedynej, wybranej. (H. Sakutaro) wróciłam ![]() Edytowane przez pani_smith Czas edycji: 2019-08-30 o 20:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() No nic poszperam jeszcze w necie,może gdzieś ten rozmiar wypłynie. A jak nie, zrobie jak Marigold radzi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Obstawiam że skoro na www producenta nie podają takiego rozmiaru to w wersji damskiej nie produkują 43 ☠âď¸
![]() |
#6 | |
🦄
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
To może napisz do tego sklepu, najsprawniej ogarna
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:47.