|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Nietuzinkowy zapach dla faceta
Co byście polecili dla faceta w wieku 25 - 30 lat ? Tzn. chodzi konkretnie o mnie, czym mógłbym się zainteresować? Zamierzam oczywiście Wasze propozycje zweryfikować w jakiejś perfumerii stacjonarnej, zanim podejmę decyzję.
Do tej pory moim ulubionym zapachem jest Carolina Herrera 212. Zapach świeży, który nie znudził mi się. Bardzo podoba mi się jego oryginalność - nie ma drugiego takiego. Ta nuta trawy oraz wanilii mnie po prostu urzekają. Niestety, zapach jest bardzo popularny. W mojej kolekcji posiadam już poza tym: - Escada Sentimen: świeży, na lato, czuć cytyrnę, ale również pieprz - Channel Egoiste: na początku osłupiałem, jak to coś powąchałem - boskie, odkrywcze, z czasem zaczął mnie dusić, ale ma coś w sobie... - Versace Eu De Freiche: świetne orzeźwienie, trochę przypomina mi damski D&G Light Blue, co mnie w sumie paradoksalnie cieszy ![]() - Christian Dior Pour Homme: wwwwaaaannniiiiliaaaa - do garnituru - Kenzo Homme: mooocny, wydawałoby się że duszący, ale lubię go na chłodne dni - Hugo Boss Bottled: świetny zapach, chociaż wiem że popularny. Podoba mi się ta nuta jabłkowa - Lalique Equus: pisałem już o nim wątek tutaj, obecnie nawet mi się spodobał. Dużo pieprzu i majeranku - coś innego.... - Givenchy Irrestible: czzzeeekolllada, fajne, mocne, coś jak Rochas Man Miałem wcześniej Calvin Klain Obsession Night - podobał mi się ten cukierkowy zapach, ale mojej dziewczynie wręcz przeciwnie. Czerwoną lacostę również, ale denerwowała mnie jej słabiutka, przeciętna trwałość. Na gwiazdkę chcę sobie sprawić jakiś zaskakujący prezent ![]() ![]() Najlepiej, żeby było to coś, co nie dusi, zaskakuje swoimi nutami zapachowymi i nie nudzi się po kilkunastu dniach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Nietuzinkowy zapach dla faceta
Może Ralph Lauren Romance for men ?
Zapach nietuzinkowy i raczej mało popularny. A te pistacje... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Idol z Lubina, Creed Imperial, RL Safari...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
moze to: http://tagomago.pl/produkt/2332/Gucc...wa-spray-30ml/
nie jest to swiezak... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Marku, to wszystko, co polecili Ci perfumeryjni maniacy
![]() ![]() Idole de Lubin i Gucci PH to juz klasyka i piekno ![]() ![]() Mnie nasuwaja sie: Declaration - Cartier RSVP - Kenneth Cole Casran - Chopard (ten juz wycofany, ale czasem mozna jeszcze gdzeis upolowac - jest wart wszelkich poszukiwan) Bvlgari Pour Homme Soir - Bvlgari moje niedawne odkrycie Kenzo Air - Kenzo ![]() Testuj, odkrywaj i nie kupuj pochopnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:20.