|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Adobe Acrobat Reader
Dziewczyny, potrzebuję pomocy!
![]() Mam zainstalowany ten program, gotowe (np. ściągnięte z netu) pliki się otwierają w porządku, ale nie mam pojęcia jak utworzyć własny plik ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: Adobe Acrobat Reader
A czy Acrobat Reader nie służy właśnie tylko do czytania? Bo aby samej stworzyć pliki do czytania w tym programie, najpierw tworzę je w odpowiednim programie jako pliki postscriptowe (rozszerzenie .prn lub .ps), a następnie przetwarzam w Acrobat Distiler. I dopiero wtedy mogę je czytać w Readerze.
Moze masz w jakimś programie opcję Zapisz jako i możesz wybrać z rozszerzeniem .pdf ? Innego rozwiązania niestety nie znam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Re: Adobe Acrobat Reader
wersja do odczytywania jest bezpłatna, natomiast wersję do tworzenia dokumetów trzeba kupić. szczegóły na stronie www.adobe.com
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:56.