|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Do posiadaczek butków z "noskami" :)
Dziewczyny ! Kupiałam sobie dziś piękne butki zimowe ! Z tzw. "noskami". Są ok, są śliczne, leżą na nogach idealnie (nie jak większość tego typu butków) ale.....
Tak jakby troszeczke uwierają mnie z przodu. Czy to się rozciągnie troszkę w miarę chodzenia?? Na długość są ok. Chodzi mi o to tam z przodu... Powiedzcie że tak ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Re: Do posiadaczek butków z "noskami" :)
Ja kupiłam takie rok temu i troszkę mnie gniotły ale teraz są idealne. Rozciągnęły się troszkę ale but nie zdeformował się przez to. Ale to uwieranie to chyba normalne w nowych butkach.
![]() |
#3 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
w zeszłym roku kupiłam kozaczki z noskami-były idealnie dopasowane i wygodne.W tym roku zaś nabyłam cudne botki, rówież z noskami i strasznie mnie cisną w czubku.Przy kupnie tez to zauważyłam, myslałam,że są po prostu przyciasne i przymierzyłam większy rozmiar, W KTÓRYM SIĘ UTOPIŁAM.Wzięłam więc ten mniejszy i do tej pory cały czas mnie "cisną"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
napakuj do środka wilgotnych gazet na noc (nie do przesady oczywiście
![]() ![]() Mnie pomogło ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
kurczę
![]() dzięki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Albo załóż skarpetkę zwilżoną w occie i pochodź w nich po domu (np. godzinę dziennie lub więcej, jeśli masz cierpliwość
![]() ![]() PS. Jeśli but nie jest skórzany, to szanse są marniutkie, żeby nie powiedzieć żadne. Natomiast przy skórzanych zawsze jest efekt. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Aggie
![]() Nie martw się, powinny się rozejść. Ja niedawno tez kupiłam sobie buciki z czubkiem i też na początku były ciasnawe ale teraz się rozchodziły! Jest ok ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Nie martw sie prawdziwa skóra zawsze się troszkę rozciagnie i nadda, jak mawia mój dziadek szewc
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Komi napisał(a):
> Albo załóż skarpetkę zwilżoną w occie i (..) o occie tez slyszalam i probowalam zeby rozchodzic buty skorzane - u mnie podzialalo ![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
A ja dalam swoje do szewca,pokazałam gdzie uwierają-odebralam za 2 dni,nie zdeformowane,idealnie teraz leżą-kosztowałoto 8 zł za parę.W Krakowie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
Dzięki dziewczyny
![]() ![]() ![]() Komi : a po jakim czasie chodzenia z tym octem widać efekt ? ![]() Nio i ofkoz że skórzane butki to są- innych to bym się nie odważyła kupić, więc mam nadzieję, tak jak mówicie, że w miarę chodzenia same się troszku rozciągną ![]() ![]() ![]() Buziaczki Wam i wielkie dzięki za podpowiedzi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:17.