![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Darling
NIEAKTUALNE !!!
L'Instant Magic 30 ml Guerlain wymienione - NR edt For her na oko 49 max 48 / 50 ml ( klikanascie psiknięć w sumie) - Kylie Minogue Darling - niemal nietknięte !!!! jeden psik wystarczył bym wiedziała że to chybiony prezent z kosmetyków : - podkład Clinique Stay True oil-free formula odcień 27 Stay nude (N) (4 razy użyty) - bazę Sephory base zero brillance - raz użytą - mascarę Lumene (brązową) Bluberry Curl Mascara ( 2 razy użytą) Szukam: nic konkretnego, jestem w stanie przygarnąć różne zapachy, słodkawe, półwytrawne, np: Flowerbomb Extreme, J'aime La Perla, jakieś z malinową nutą Stella Sheer NIE SZUKAM EUPHORII ! ![]() ![]() Zapach tylko za zapach wszystkie produkty pochodzą z perfumerii sieciowych, zatem są oryginalne. fotki wrzucę albo jak będzie czas albo na życzenie ( też jak będzie czas ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2009-02-25 o 18:13 Powód: dodatkowe info |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Narciso Rodriguez For Her edt + Clinique Stay true , i inne
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Mektarynko - Dzięki przeglądnęłam watek i niestety nic dla siebie nie znalazłam, Flowerbomb edp posiadam poluję na Extreme lub cos co mnie zainteresuje, szkoda ze nei tym razem,
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Witam Ciebie
![]() - podkład Clinique Stay True oil-free formula odcień 27 Stay nude (N) (4 razy użyty) - mascara Lumene (brązową) Bluberry Curl Mascara ( 2 razy użytą Zapraszam, zajrzyj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za bazę i podklad??
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Witam tompola, wątek przejrzałąm jednak nic nie znalazłam choć niezłe cuda tam masz - mam na myśli biżuteryjne głównie ale nie poluje teraz na takie zbytki a jedynie na rzeczy dla mnie NIEZBĘDNE : czyli podkład i perfumy.
szkoda wielka bo nie lubie jak mi leżą nieużywane i czekają, ten podkład który masz niestety nie nada się dla mnie. Mam bardzo tłustą skórę z odwiecznym trądzikiem, baaaaardzo wymagającą,więc niewiele podkładów jest dla mnie. dziękuję i pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Aga79 - niestety nic jedyne które mnei interesowały to są już wymienione, ja podobnie jak ty nie wybrzydzam, tylko wymieniam się na rzeczy absolutnie potrzebne. P.S. masz genialnego psa - założe się że jego za nic nie można wymienić? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pozdrowionka i owocnych wymianek ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Jasne, nie ma sprawy!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
hej, cos u mnie za podkklad?
m.in mam Double Wear EL
Kwiecień^Lancome, Prada, Burberry https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1281333 Edytowane przez Ahtaga Czas edycji: 2008-12-12 o 20:47 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Witam,
coś u mnie na wymianę ?
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Lunko no nic z bólem serca bo przyglądałam się uważnie zalezy mi na jakims nowym zapachu, patrze ponownie no i tak
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Ahtaga - mimo mojej nieudanej cery to jednak od DW bronię się rękami i nogami miałąm i próbkę i mazana byłam przez konsultantkę i za każdym razem efekt tragiczny jakbym miała plastelinę na twrzy z ulgą go zmyłam, broń boże nei robię antyreklamy wiem ajk ten fluid jest ceniony i jak chodliwy mnie niestety nei podszedł kompletnie. także dzięki wielkie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
moze za NR angel violet?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
by wielocytować klikaj po kolei te znaczki "+ pod każym postem, ktory chcesz zacytować, a potem na dole całego wątku kliknij Odpowiedz
szkoda, że nic nie znalazłaś, pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
wielkie dzięki za naukę ło matko jakie to proste dopiero teraz widzę tą opcję gapa ze mnei ale dzięki juz nie będę robić tu bałaganu
no a co do kosmetyków faktycznie też mi szkoda że się nie udaje, ja już bym za Cliniqa wzięła niekoniecznie podkład tylko coś co by mi bylo potrzebne absolutnie, bajerów nie potrzebuje. papa i dzięki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uzywam Bourjois 10 hours sleep effect ( te noce przed monitorem i pobódki o 6 rano) ale nie daje on takiego efektu , jedyny powód dla którego go stosuję to odcień ż.ółciutki (w stay true mi przeszkadzał m.in odcień wyglądałam w nim na chorą ale inni preferuja blade beże neutralne ten taki jest). Bourjois tez dlatego że jako jeden z niewielu NIE uwidacznia moich mega rozszerzonych porów, a wręcz cudem ajkims tuszuje, i ujednolica kolor twarzy bajecznie, i jest lekki nie czuję go. Ale szukam podkładu bo jednak przy trądziku nie kryje on niemal nic jakies tam blizny kryje ale nie pryszcze tak takw tym wieku pryszcze, no i trwałość gdyby nie puder Clinique to serio wyparowywuje z twarzy. Więc szukam, nie wiem czego szukam , ale wiem czego nie szukam - to chyba zrozumiałe . ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Napiszę Ci , co bym Ci poleciła ,zeby nie zasmiecać Ci tu wątku moimi wywodami
![]() Bo nie rzecz w wymiance ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2008-12-13 o 10:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Witaj!
moze znajdziesz coś u mnie za Narciso ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=281501 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Witaj,
interesuje mnie NR, w zamian chętnie oddam Flower by Kenzo. Zapraszam http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=270943 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
buuuuuuu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przykro mi ale Kenzo Flower w ogóle mi nie odpowiada, szkoda. (zapomniałam że umiem już wielocytować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:29.