|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jak zrobic taki makijaz
Prosze o porade jak mozna zrobic taki makijaz?
Dziekuje i pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kasia o...
|
Dot.: Jak zrobic taki makijaz
To jest przydymiony makijaż, bylo dużo watków o tym na wizazu więc wpisz w wyszukiwarce. Z tego co widze jest to beyonce i makijaz jest typowo sceniczny wiec powtorzenie dokladnie calosci moze dac przerysowany wyglad wiec uwazaj
![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
tak to jest bardzo odwazny makijaz przegladalam juz watki o przydymionym makijazu ale malujac go w ten sposob i tak efekt jest inny zastanawia mnie tu ta kreska wokol oka wydaje mi sie ze jest pociagnieta od wys zrenicy wyzej niz idzie linia rzes??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Cieniowanie. Moim zdaniem wystarczy czarna kredka, Biały i czarny cien do powiem i oczywiscie tusz do rzes. Wydaje mi sie ze biały cien został rozprowadzony na cała powieke az do brwi a nastepnie cieniowanie czrnym kolorem. Do wykonczenia ciemnego cieniowania polecam czysty patyczek, slicznie mozna nim rozetrzec kazde kontury bez obawy ze sie cos zepsuje.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:30.