|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Jestem jak snajper...Jest na to rada???
Czyli strzelam wszystkim! I coraz bardziej mnie to wkurza (martwi trochę też).
Strzelam palcami u rąk, wytrzymać bez tego nie mogę, bo inaczej czuję dyskomfort, palce same się domagają o "strzelenie". Mam tak od wielu, wielu lat (kilkunastu na pewno). Sam dźwięk drażni wielu ludzi, a ja robię to już nieświadomie i wszędzie (!) i nie kilka razy na dzień, ale kilkanaście-kilkadziesiąt ![]() Strzelam palcami i kostkami (!) u nóg, bo bez tego też mam dziwne odczucie, takie jakbym nie była do końca wyciągnięta. Czasem myslę, że rozciąganie kołem byłoby dla mnie ratunkiem ![]() Strzelam szyją (fachowo tego nie nazywam, pewnie chodzi o kark ![]() A kolana strzelają podczas kucania i są to jedyne "strzały", które wykonują się bez udziału mojej woli ![]() Zastanawiam się, czy nie byłaby wskazana wizyta u reumatologa. Dodam, że mama ma reumatyzm. A ja jeszcze na dokładkę bardzo często choruję na migdały, które -niezaleczone- mogą powodować problemy reumatyczne. Tylko czy u mnie to nie za wcześnie? Za pół roku stuknie mi dopiero ćwierćwiecze... Nie wiem, czy forum plotkowe jest adekwatne do mojego problemu, ale przecież nie nadaje się na "medycynę estetyczną" ![]() Czy ktoś wie, co powinnam zrobić, gdzie się udać? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Re: Jestem jak snajper...Jest na to rada???
Przeczytałam to, co napisałam i przeraziłam się! Na co dzień nie postrzegam tego jako problemu, ale w tak skondensowanej postaci to rzeczywiście wygląda poważnie...
Wychodzi na to, że jestem jakimś połamańcem... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
O kurcze, ja mam podobnie... Nie strzelam palcami, ale kolana, łokcie, kark oraz kręgosłup to strzelają same z siebie. Nie zdawałam sobie sprawy, że to może mieć jakieś podłoże zdrowotne. Dziewczyny, podajcie jakieś wskazówki na ten temat, jeżeli jesteście zorientowane.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Jakie podłoże zdrowotne to ma to ja nie wiem, wiem tylko tyle że jak ja strzelałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Rany! No mi też czasem coś strzeli samo z siebie, kolano, czy łokieć, ale specjalnie???
![]() Jak tego nie zrobisz, to wydaje Ci się, że masz nie rozciągnięte stawy, ale może tylko Ci się wydaje? Przecież to BEZ tego strzelania stawy są w normalnym stanie. Co innego to strzelanie samoistne. Tu chyba rzeczywiście przydałoby się wapno. A co do tego denerwowania, to mnie np. też denerwuje, jak ludzie (szczególnie faceci) strzelają kostkami palców. Rozmawia taki ze mną i nagle pyk, składa ręcę, łapie za palce i "trzask, trzask, trzask..." A ja wtedy "przestań!!!", a On się dziwi dlaczego, przecież to normalne ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Karola napisał(a):
> Mi się wydaje, że to może mieć podłoże psychologiczne, po prostu już tak się do tego przyzwyczaiłaś, że nie wyobrażasz sobie życia bez tego - trochę jak nałóg, czy coś... > Jak tego nie zrobisz, to wydaje Ci się, że masz nie rozciągnięte stawy, ale może tylko Ci się wydaje? Przecież to BEZ tego strzelania stawy są w normalnym stanie. Zwłaszcza rano palce u rąk i szyja są w moim odczuciu jakby napuchnięte, nie wiem, jak to dokładniej opisać, a po "strzeleniu" jest mi lepiej ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Komi napisał(a):
> Zwłaszcza rano palce u rąk i szyja są w moim odczuciu jakby napuchnięte, nie wiem, jak to dokładniej opisać, a po "strzeleniu" jest mi lepiej ![]() Jeśli odruch strzelania jest nie do opanowania, wygląda to na odruch podobny jak w nerwicy natręctw ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
No to mnie Babciu załamałaś
![]() ![]() Yyy, to może jednak najpierw pójdę do reumatologa, zawsze to inaczej brzmi niz wizyta u psychiatry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Komi napisał(a):
> Yyy, to może jednak najpierw pójdę do reumatologa, zawsze to inaczej brzmi niz wizyta u psychiatry ![]() Jasne, najpierw reumatolog ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:27.