|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Czy depilator tzw. laserowy jest taki cudowny?
Jestem "szczęśliwą" posiadaczką bujnego owłosienia. Nie tylko na głowie Mam ciemne, grube włosiska, które od lat "targam " depilatorem. Jest to bolesne a niektórych partii ciała(np.bikini) nie jestem w stanie nim depilować (ból okropny i kropelki krwi ).
Wypatrzyłam depilator laserowy i jestem ciekawa, czy któraś z Was takiego używa. Czy jest sens wydać na niego kasę? Czy rzeczywiście można się pozbyć tych kudeł na stałe? |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czy depilator tzw. laserowy jest taki cudowny?
Jak chcesz się pozbyć "tych kudeł"
na stałe, udaj się na kilka zabiegów depilacji laserowej. Trochę zapłacisz, ale przynajmniej będziesz miała spokój Bałabym się sama laserem bawić, lepiej niech zrobi to wyszkolony personel jakiegoś gabinetu.
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Czy depilator tzw. laserowy jest taki cudowny?
Tu wielkiego szkolenia nie potrzeba, bo to jest działanie światłem, a nie skalpelem
![]() Ale to oczywiście tylko moje zdanie. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:54.

na stałe, udaj się na kilka zabiegów depilacji laserowej. Trochę zapłacisz, ale przynajmniej będziesz miała spokój