|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
farbowane włosy.
Niestety nie chcę przekopywać mi się całego wątku.
Wczoraj farbowałam włosy, już nie mówiąc o tym, jak urządziła mnie fryzjerka. Czy są jakieś sposoby, aby szybciej ,,usunąć" kolor ?
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: farbowane włosy.
Cytat:
link do watku ten temat jest w watku redakcyjnym w podforum Fryzury i styling |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
![]()
mam problem otoz moze to i dziwne moze i nie w kazdym badz razie farbuje wlosy mimo tego ze jestem chlopakiem no ale nie mailo byc o tym
otoz kiedys kiedys ffarbowalem wlosy [trwala] garnierem no tylko bylo by ok az tutaj nagle po 3 dniach [myje wlosy codziennie] patrze a tutaj buchh i koloru nie ma no wiec wkurzony poszedlem po jeszcze jedna i znowu z garniera no i znowu po 3 dniach kolor sie zmyl mimo ze pisalo ze jest to trwala farba no i wyczytalem ze garnier to niby takie i owakie i nie warto no wiec ostatnio [tydzien] temu wziolem z sredni[??] blond przefarbowalem sie na ciemny braz tym razem z pallet[ponoc najgorsza farba bo wypadaja wlosy itepe] ale mi nic sie takowego nie dzieje tylko ze minol juz tydzien a ja patrze no i znowu ten koloor sie zmyl =// juz nie wiem jaka mam farba farbowac bo jaka bym nie wziol to i tak gora po tygodniu kolor sie zmywa no wiec tutaj takie pytanie mieliscie kiedykolwiek takie przypadki aby sie wam trwala farba zmywala po tygodniu ? bo to juz sie nudne staje takie farbowanie co 1 miesiac tez tak macie ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: farbowane wlosy !!
Ja miałem z tym problem, używam garnier 100% color....... inne garniery sie zmywają albo nawet wcale nie wychodzą, a 100% color trzyma sie bardzo długo
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:59.