|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Czy istnieje mozliwosc zakochania sie na nowo?
Czesc dziewczyny, napisalam wiadomosc w watku "wypowiedz sie na ten temat!!" ale chyba go nikt nie odwiedza. dlatego zakladam nowy watek, prosze nie krzyczec
![]() Mianowicie kiedys krecilam z pewnym chłopakiem, nazwijmy go M ![]() Chce sie przebic przez te dziewczyny i byc ta NAJ! Ale nie wiem co robic, na razie musze na gg jakos zaczac, a pozniej na tym basenie. Nie chce sie zachowywac jak jakis napaleniec. ![]() ![]() ![]() P.S. przeczytalam watki o podobnej tematyce jednak wole sie osobiscie zapytac. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy istnieje mozliwosc zakochania sie na nowo?
Mnie samej przydałaby się recepta na to, aby chłopak oszalał na moim punkcie, ale niestety takiej nie ma
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 | |
BAN stały
|
Cytat:
mylisz pojęcia.. raz mówisz o wielkim zakochaniu, a zaraz potem o tym jak ze sobą krecicie.. jeśli moge zapytać ile macie oboje latek? jaki staż związku. Jesli jest tak jak mysle, to sądze, że jeszcze wielu chłopaków spotkasz, a ten to flirt, jakich wiele, a Ty go błędnie określasz miłością. A co do niego, to slepa nie jestes, jesli zobaczysz że on nie ma ochoty na nic wiecej, to nie bedziesz sie narzucać, co? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
powiem ci, ze normalnie bym tak robila. ale czuje sie jakby pod presja czasu przez te dziewczyny. czuje jakbym musiala odrazu dzialac etc, bo boje sie, ze jak powoli bede do tego podchodzic to znajdzie sobie jakas, czy jakas mu sie konkretnie spodoba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() po pierwsze, gdybyś była w nim zakochana to nie chciałabyś "zacząć kręcić" tylko bys usychała bez niego i robiła wszystko żeby z nim być a nie kręcić.. etc. mylisz pojęcia kotku, zauroczenie i zakochanie, ale w sumie to sie ma nijak do tematu. Jak chcesz wzniecić uczucie, to przypomnij sobie co mu sie w Tobie podobało i to uczyń, bądź taka jak wtedy, ale przede wszystkim bądź sobą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Odpowiadając na pytanie wątku...tak,według mnie można
![]() Ale muszą chciec tego obie strony. Fakt,że będziesz się starac itd nie zawsze może zadziałac jeśli on tego chciec nie będzie.Może warto poprostu porozmawiac i wyjawnic mu swoje uczucia ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
bylam wtedy zawsze usmiechnieta, z super samoocena i w ogole sie nim nie interesowalam. to go zaintrygowalo. nie wiem jak obecnie to zaczac. szczegolnie, ze sie zobaczymy za 2 tyg, wiec jakies znaki poprzez cialo, usmiech czy czarowanie przez wzrok odpada ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Nie mozesz na kazdym kroku okazywac, jak bardzo ci na nim zalezy... To moze go sploszyc, albo pomysli, ze mu sie narzucasz (a tego bys chyba nie chciala
![]() ![]() Zastanawia mnie fakt, ze opowiada ci o innych dziewczynach (albo uwaza cie za swoja kumpele i zwierza ci sie, albo chce w tobie wzbudzic zazdrosc ![]()
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
tez nie chce mu na kazdym kroku okazywac. chce aby to on mnie 'zdobywal' aby stracil glowe dla mnie i nie myslal nawet o zadnych innych dziewczynach. aby mi sie go znowu udalo rozkochac w sobie ale on by nawet nie wiedzial o tym jak to i kiedy to zrobilam. tylko wydaje mi sie, ze musze to jakos popchnac aby zaczelo sie jakos rozwijac i sie pytam was jak. przez rozmowy na gg jak moge i pozniej w rzeczywistosci. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jesli ma w glowie inne dziewczyny, to nawet jakbys stanela na glowie, to i tak nic na to nie poradzisz....
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Zastanawiam się skoro w zeszłym roku byliście w sobie do szaleństwa zakochani, to co się stało, że nie jesteście razem? Pytanie za 100 punktow jak rozkochać w sobie faceta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
czyli na gg raczej miec sporadyczny kontakt i to jak kolega/kolezanka. tzn teraz go tak troszke poolewac a dopiero na zywo jakis flircik?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Możesz bawić się w gierki typu "poolewam i przeczekam", tylko ze bywa i tak ze mozna się zagapić i spóźnić. On pewnego dnia po prostu opowie Ci o swojej nowej super dziewczynie.
Z drugiej strony okazując mu zainteresowanie możesz go wystraszyć. Nie wiem czy istnieje złoty środek. Myśle, że musisz dostosować swoje zachowanie do niego. Ty znasz go napewno lepiej niż my ![]()
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
up! up!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jesli on spotyka sie z inna,a z toba tylko pisze na gg to oznacza,ze traktuje cie jako kumpele i to wszystko.... Z tego co pamietam to mieliscie sie spotkac na basenie? doszlo do tego spotkania? Jak sie zachowywal wobec ciebie?
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Nie wiem na ile jestes odwazna i wygadana, ale jesli ci na nim naprawde zalezy to mozesz mu jakos zasugerowac, ze podoba ci sie. Jesli odpowiedz bedzie odmowna to przynajmniej bedziesz wiedziala na czym stoisz
![]() ![]() Ale to juz zalezy od Ciebie, czy taka mozliwosc wchodzi w gre.... ![]() W koncu po co masz sie caly czas dolowac i zawracac nim glowe, jesli on mysli o innej dziewczynie... A tak przynajmniej bedziesz miala sprawe postawiona jasnoo !
![]() |
#22 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
Stara miłość nie rdzewieje. Widocznie coś w tym jest
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Konto usunięte
|
Oj jest ![]() Do autorki: A jeśli to jest tak, że on Cię traktuje jak koleżankę, to nie ma co robić czegoś na siłę... Może dla niego to się skończyło i chce zwykłych koleżenskich rozmów i spotykania "raz na jakiś czas"... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
ja potrafilam sie zakochac, ale tylko dlatego, ze zwyilam do niego uczuia, ktore przytlumilam, ale miedzy nami i tak wszystko szybko sie skonczylo, bo znalazla sobie kogos, a teraz jestesmy dobrymi znajomymi
Noś w sobie pewność, wiedz, że osiągniesz cel, a osiągniesz go z pewnością. Nie pozwól by do Twojej głowy wkradły się wątpliwości bo Cię zniszczą. Tak brzmi reguła samosprawdzającej się przepowiedni. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
koleżanko, cały czas piszesz jakoby autorka wtku dopiero chłopaka poznała i z nim kręciła, ale oni juz byli zakochani, co Twojej uwadze umknęło, mieli przerwe, a teraz znowu cos powolutku iskrzy. Dorga autorko, mam ten sam problem i nie wiem jak CI pomóc...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
a Wy nigdy nie zakochalyscie sie na nowo w bylym TŻ?
Noś w sobie pewność, wiedz, że osiągniesz cel, a osiągniesz go z pewnością. Nie pozwól by do Twojej głowy wkradły się wątpliwości bo Cię zniszczą. Tak brzmi reguła samosprawdzającej się przepowiedni. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Konto usunięte
|
Ja tak. Czasem nawet po jakiejś "burzy" czułam, jak bardzo mi na nim zależy ![]() Ale chyba zbaczamy z tematu ![]() Tak czy siak ja bym nie nalegała, gdyż nie lubię się narzucać facetom. Może on własnie przez takie opowiadanie o innych, rozmowami na poziomie koleżenskim itd chce jej pokazać, ze ona jest już tylko koleżanką... Może nie wie jak to powiedzieć wprost, żeby jej nie zranić.. Może widzi, że ona chce coś więcej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;9169756]Ja tak. Czasem nawet po jakiejś "burzy" czułam, jak bardzo mi na nim zależy
![]() Ale chyba zbaczamy z tematu ![]() Tak czy siak ja bym nie nalegała, gdyż nie lubię się narzucać facetom. Może on własnie przez takie opowiadanie o innych, rozmowami na poziomie koleżenskim itd chce jej pokazać, ze ona jest już tylko koleżanką... Może nie wie jak to powiedzieć wprost, żeby jej nie zranić.. Może widzi, że ona chce coś więcej ![]() chyba najlepiej jak da temu wszystkiemu czas, no i bedzie z nim jakos kontakt utrzymywac . czas robi swoje .
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:47.