| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2013-12-17, 20:23 | #1 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 
				 | i jak tu ma być lepiej skoro takich mamy polityków.

http://www.youtube.com/watch?v=6gTWrtuZnm4 ten pan to naprawdę dno moralne i on jeszcze reprezentuje ludzi? kto takich ludzi dopuszcza wogóle do polityki? i to jeszcze gdzie? i to w partii Prawa i Sprawiedliwości... czy waszym zdaniem jak to już mawiają "niezależne media" jest to burza w szklance wody i czepianie się Agenta Tomka czy was to oburza tak jak mnie że utrzymujemy takiego pana na emeryturze w sile wieku co to mężatki uwodzi i potem grozi innym ludziom? Edytowane przez dominikmeller25 Czas edycji: 2013-12-17 o 20:26 | 
|     |   | 
|  2013-12-17, 20:50 | #2 | 
| mOLDerator Zarejestrowany: 2010-10 Lokalizacja: Polska 
				 | 

Dot.: i jak tu ma być lepiej skoro takich mamy polityków.

Czytałam ostatnio w "Newsweek"'u dosyć obszerny artykuł na temat Agenta Tomka i też się zastanawiałam nad tym kogo my mamy w naszym polskim rządzie- żenada!

| 
|     |   | 
|  2013-12-17, 21:00 | #3 | 
| Obcy 8 pasażer Nostromo Zarejestrowany: 2008-02 Lokalizacja: Warszawa/Gdańsk 
				 | 

a ja pozwolę sobie tylko na jedną uwagę: polityków (nauczycieli, księży, sędziów itp. itd) mamy takich, jakie mamy społeczeństwo.  Wszyscy wywodzą się spośród nas. Także może chwila autorefleksji    | 
|     |   | 
|  2013-12-18, 00:39 | #4 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-12 Lokalizacja: Gdzie indziej jestem 
				 | 

Cytat: 
 Uwodzi mężatki? Dobre sobie. Dają się uwodzić. Gdyby w tej sprawie nie wyszło świństwo i "kręcenie lodów/' może bym się zgodziła, ale wyszło... 
				__________________ Edytowane przez dawidowskasia Czas edycji: 2013-12-18 o 06:48 | |
|     |   | 
|  2013-12-18, 00:50 | #5 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2013-05 
				 | 

Na temat polityków to nawet szkoda sie wypowiadac juz ;/

| 
|     |   | 
|  2013-12-18, 01:47 | #6 | 
| DAMAYANTI TROLLING INC. Zarejestrowany: 2007-03 Lokalizacja: Chicago 
				 | 

mamy takich polityków, jakich wybraliśmy. coś się nie podoba? to samemu kandydować i zbawiać świat. przecież ci ludzie w sejmie nie wzięli się z kosmosu, ktoś na nich zagłosował. | 
|     |   | 
|  2013-12-18, 09:14 | #7 | |
| ctrl alt delete Zarejestrowany: 2013-05 Lokalizacja: San Escobar 
				 | 

Cytat: 
  podkreślam jeszcze drugie zdanie: "coś się nie podoba? to samemu kandydować i zbawiać świat". Nauczycielem albo księdzem to jeszcze można zostać niejako "samodzielnie". Polityka ktoś wybrał. | |
|     |   | 
|  2013-12-18, 10:17 | #8 | |
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2013-12 
				 | 

Wypowiadać jak wypowiadać,lepiej  najpierw coś na ten temat wiedzieć.Czy przeczytałaś chociaż jeden program przedwyborczy  jakiejś partii?   ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Cytat: 
  Programy przedwyborcze przeczytali nieliczni  i tylko oni mają jakieś pojęcie o co chodzi.Większośc decyzji nie podejmuje się w sejmie  tylko w kuluarach  ,chcąc zmieniać coś na szeroką skalę-zacznijcie od własnego podwórka.Uczestniczycie w zebraniach ,interesujecie się  posiedzeniami radnych? Wiecie co dzieje się w waszych regionach? Wątpię.Więc do kogo macie pretensje? 
				__________________ monolog półgłówka to dialog ćwierćinteligentów | |
|     |   | 
|  2013-12-18, 10:22 | #9 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 
				 | 

Cytat: 
 zresztą to nie pierwsza przecież akcja tego pana, kiedyś były te zdjęcia go kompromitujące, później łamanie przepisów drogowych, zabawy z Hofmannem, rozbicie Porsche, no i to smutne jest to że tyle wpadek kogoś takiego trzeba aby został on zawieszony. wiem że ktoś go tam wybrał i to jest najsmutniejsze, bo widać że jednak demokracja i takie wybory jakie mamy nie są do końca dobrym pomysłem bo zbyt wielu kretynów dostaje się do sejmu którzy liczą tylko na łatwy zarobek i wykorzystywanie swojej pozycji w życiu publicznym. a co do uwodzenia mężatek to jednak rozbijanie związków nie bardzo pasuje do takiej partii która wiecznie podciera sobie tyłek chrześcijańskimi wartościami, o których zresztą sam zainteresowany w mediach wielokrotnie wspominał. | |
|     |   | 
|  2013-12-18, 10:30 | #10 | ||
| ctrl alt delete Zarejestrowany: 2013-05 Lokalizacja: San Escobar 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
 ale dosyć szybko udało nam się odpowiedzieć na pytanie z pierwszego postu: no cóż drodzy państwo, wyborcy dopuszczają takich ludzi do polityki. | ||
|     |   | 
|  2013-12-18, 15:07 | #11 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-07 
				 | 

Cytat: 
 Chyba nikt nie ma złudzeń, że zwycięska partia je potem zrealizuje (bo zwykle nie realizuje). Gdyby miała wypełnić wszystkie programowe obietnice musiałaby tam zapisać rzeczy bardzo niepopularne a, gwarantuję Ci, niewielu wyborców doceniłoby tę szczerość i zagłosowało na takie ugrupowanie. | |
|     |   | 
|  2013-12-18, 15:56 | #12 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2012-10 
				 | 

Cytat: 
 Programy czytałam, wiem co się dzieje u mnie w regionie. Czy to wystarczy żebym mogła powiedzieć, że nie podoba mi się stan naszej polityki? Przy naszej ordynacji wyborczej, to nawet niekoniecznie ludzie kogoś wybierają, wszak nie głosuje się na konkretne osoby, raczej na listy wyborcze. | |
|     |   | 
|  2013-12-18, 16:18 | #13 | |
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2007-02 
				 | 

Cytat: 
 | |
|     |   | 
|  2013-12-18, 16:25 | #14 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2012-10 
				 | 

W niczym, poziom podobny, z tym że pan Sikorski zajmuje poważniejsze stanowisko. O ile posła-idiotę zniosę, choć z bólem, to minister-idiota jest dla mnie porażką totalną.

| 
|     |   | 
|  2013-12-19, 00:34 | #15 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-12 Lokalizacja: Gdzie indziej jestem 
				 | 

Cytat: 
 jakoś Olek spokojnie na e,eryturze i nikt się nie czepia  ---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ---------- Cytat: 
   | ||
|     |   | 
|  2013-12-19, 13:07 | #16 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-07 
				 | 

Tak się tylko zastanawiam PO CO zakładać taki wątek w ogóle. Polityka i politycy to temat rzeka a na dodatek osobna rzeczywistość, obieg zamknięty. Wątek przypomina mi coraz bardziej takie "kolejkowe" narzekania, z których jak zwykle nic nie wynika, oprócz nerwów i ewentualnych kłótni stronników różnych opcji.

| 
|     |   | 
|  2013-12-25, 12:52 | #17 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2013-12 
				 | 

Cytat: 
 Coś w tym jest, to temat rzeka, który dodatkowo podwyższa ciśnienie i skłania do narzekań. 
				__________________ AnnPerfect   | |
|     |   | 
|  2014-04-27, 14:25 | #18 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2014-04 
				 | 

Faktycznie, nic tak nie podwyższa ciśnienia jak dyskusja o zachowaniach polityków   Czasami wręcz odnoszę wrażenie, że politycy są dumni, gdy się ich krytykuję i bardziej traktują to jako wyróżnienie. Czasami jak patrzę np. na Pawłowicz to ma ona taki lekki uśmieszek, jakby sobie w duchu myślała "super, znowu będę w Faktach". Macierewicz z kolejnymi absurdalnymi teoriami również zyskuje sobie miejsce w serwisach informacyjnych. Polecam więc odpowiedzieć sobie na pytanie - kto polityków motywuje do takiego zachowania. | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum plotkowe | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.