|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
'Inne' farbowanie włosów :)
Od kilku dni szukam informacji w internecie ale na nic ciekawego nie trafiłam więc pisze tutaj
![]() Jestem brunetką lecz marzą mi się 'orzechowe' (dosyć jasne) włosy, jasny brąz .. ![]() Poszukuje fotek z takimi włosami. Czy na moich włosach wyjdzie taki kolor ? Nie chce mieć rudych włosów .. ![]() Nie chcę również malować całych włosów .. szukam jakiegoś ciekawego pomysłu .. np. malowanie samych końcówek, odpadają pasemka. Jeśli macie jakieś pomysły to piszcie ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: 'Inne' farbowanie włosów :)
hm, a niby jak chcesz zmienić kolor w takim stopniu nie malując całych włosów . ?
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Nie chodzi o to .. Mam na myśli jakieś oryginalne farbowanie a nie takie oklepane
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
hej, no to chyba trudno bedzie, chcesz zmienic kolor wlosow z ciemnych na jasne nie farbujac calych i nie robiac pasemek, to jak? ja tak raz zrobilam mialam ciemne wlosy i fryzjerka zrobila mi pasemka blond ale cieniutkie takie 2 milimetrowe, za to bardzo duzo ich i na calej glowie (nakladanie trawlo dlugo..) efekt byl bardzo fajny - z daleka ciemny blond-jasny braz, nie bylo widac ze pasemka, wydawal sie jednolity (a wczesniej mielam na glowie rozne odcienie- koncowki czarne, potem braz a potem z 3 cm naturalnego jasnobrazowego odrostu..).. te pasemka wyrownaly kolor a przez to ze byly cieniutkie prawie nie bylo ich widac.. zobacz fote, podoba ci sie taki kolor?
...and so my crazy dream continues..I wish I could wake up in the middle of it! Edytowane przez paolapreziosa Czas edycji: 2008-09-28 o 14:15 Powód: blad ortograficzny.. ale wstyd! :))) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
![]()
Nie chce malować całych włosów bo zawsze miałam ciemne i nie wiem jak by to wyglądało a po drugie chce jakieś oryginalne malowanie. Nie chce zmienić koloru tylko dodać jakieś efekty do tych moich. Ten pomysł z cienkimi pasemkami jest bardzo fajny
![]()
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
ciesze sie jesli Ci troche pomoglam..
![]() ![]() powodzenia
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
mam zaufanie do tego kremu. Kolor też mógłby być. Nie wiecie czy wyszedł by na ciemnych włosach ?No i jeszcze rodzaj tego malowania ...
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Mi będzie koleżanka malowała więc jak jej wyjaśnię to problemów nie będzie
![]() ![]()
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
no szkoda
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:17.