Dziś są urodziny zodiakalnej Panny! - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2020-08-27, 07:52   #1
Karena1976
Przyczajenie

Wink

Dziś są urodziny zodiakalnej Panny!

Jestem bardzo ciekawa, czy jest tu ktoś " na sali" , kto tak jak ja ma dziś urodziny ?

Czy wszystkie zodiakalne Panny są takie same ?

Czyli jakie..? :
Zodiakalna Panna...ma analityczny umysł, na każdą sytuację stara się spojrzeć z różnych perspektyw i poznać wszystkie szczegóły. Dopiero wtedy jest w stanie wydać wyważony osąd czy podjąć najrozsądniejszą decyzję. Jeśli nawet okaże się, że Panna się pomyliła (a należy to raczej do rzadkości), to nie zmieni zdania. Uparcie trzyma się wniosków, które już raz wyciągnęła. Nie widzi sensu ponownego analizowania sprawy. Temat jest dla niej zamknięty.
Panny nie podejmują się zadań, co do którym mają mieszane uczucia. Raczej nie odnajdą się w pracy, której nie lubią. Odpowiednio zmotywowane są w stanie osiągnąć niemal wszystko. Pojęcie “spraw niewykonalnych” dla nich nie istnieje. Panny kochają porządek. Często relaksują się sprzątając. Lubią również jasne, przejrzyste relacje w swoim otoczeniu. Unikają osób niepewnych lub takich, w towarzystwie których czują się źle. Czasem zdarza się Pannie zagubić w swoich uczuciach. Dlatego na wszelki wypadek woli zachować dystans, niż dać się ponieść emocjom. Często postrzegane bywają jako osoby chłodne, opanowane, czasem wręcz oziębłe. Nic bardziej mylnego! Im bardziej w Pannie kipi, tym chłodniejsza jest na zewnątrz. Dlatego bywa, że robi coś, czego otoczenie się po niej nie spodziewa. Zaskoczeni? Panna z pewnością nie działa w afekcie, a że czegoś się nie spodziewaliście, wcale nie oznacza, że jest nieprzemyślane.
Osoby urodzone w znaku Panny są rozsądne, opanowane i skromne. Zawsze przestrzegają zasad, reguł, norm i praw. Bywają służbistami. Większości Panien obca jest improwizacja. Wolą utarte ścieżki niż poszukiwanie nowych, kreatywnych rozwiązań. Wiele wymagają od siebie, ale również od innych. Często ich oczekiwania wydają się nierealne. Bywa, że “motywują” innych do działania, nadmiernie ich krytykując. Bardzo cenią sobie umiar i skromność. Nie lubią snobizmu i życia na pokaz. Nie kupują za dużo ubrań, nie mają też w zwyczaju zagracania domu. To urodzeniu minimaliści, z zapałem pozbywający się zbędnych przedmiotów ze swojego otoczenia.
Panny są nieśmiałe i raczej małomówne. Nie mają łatwości zawierania nowych znajomości i z reguły posiadają małe, sprawdzone grono przyjaciół. Nie marnują czasu na ludzi, o których nie mają dobrego zdania. Cenią inteligencję, opanowanie i mądrość życiową. Są taktowe i starannie dobierają słowa. Bardzo dbają o swoich najbliższych. Ich rodzina musi mieć zapewnione poczucie bezpieczeństwa i byt. Starannie planują wydatki i przeciwne są wszelkim zbędnym ekstrawagancjom. Nie szczędzą trudu, żeby zakupy zrobić jak najtaniej. Chętnie przeglądają gazetki reklamowe i są prawdziwymi łowcami okazji.
Nie lubią pracy pod presją, u nich wszystko musi być zaplanowane i dopracowane w najdrobniejszych szczegółach. Są profesjonalistami w każdym calu. Świetnie sprawdzają się w zawodach, w których wymagana jest cierpliwość i precyzja. Będą dobrymi stomatologami, zegarmistrzami, architektami, archiwistami, laborantami czy księgowymi.

Pozdrawiam wszystkich i życzę samej pomyślności
Stary 2020-08-27, 08:28   #2
Timon i Pumba
hakuna matata

Dot.: Dziś są urodziny zodiakalnej Panny!

Treść usunięta

Edytowane przez Timon i Pumba
Czas edycji: 2023-12-18 o 21:55
Timon i Pumba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-08-27, 08:52   #3
ce4534435626970636826734dc4cc81c1d23e519_62b0fbf266bee
Konto usunięte

Co to są urodziny zodiakalnej panny? Znaki zodiaku chyba nie mają urodzin?
ce4534435626970636826734dc4cc81c1d23e519_62b0fbf266bee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-08-27, 09:10   #4
Karena1976
Przyczajenie

Dziękuję bardzo! <bye>

---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;88096695]Co to są urodziny zodiakalnej panny? Znaki zodiaku chyba nie mają urodzin?[/QUOTE]
Ależ zawsze wiadomo,że za każdym znakiem zodiaku chowa się jakiś człek czyż nie ?
Stary 2020-08-27, 11:47   #5
Takion94
Zadomowienie

Wszystkiego dobrego ja mam za parę dni. Kiedyś myślałem, że jestem jedynym facetem na ziemi, który miał to szczęście posiadać tak zacny znak zodiaku, ale na szczęście nie jestem jedyny
Takion94 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-08-27, 15:59   #6
bronhilda
Rozeznanie

Wszystkiego najlepszego,ja tez dzisiaj swietuje
bronhilda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-08-27, 17:15   #7
Karena1976
Przyczajenie

Dziękuję serdecznie za Wasze komentarze i życzenia!

Panny rządzą ! ha !
Pomyślności ! Pozdrowienia!
Stary 2020-08-28, 13:04   #8
567c01f80e5b49e5d4c91ccaaf1ccfb850a64aae_5f88d48edcf1b
Konto usunięte

.

Edytowane przez 567c01f80e5b49e5d4c91ccaaf1ccfb850a64aae_5f88d48edcf1b
Czas edycji: 2020-10-14 o 13:08
567c01f80e5b49e5d4c91ccaaf1ccfb850a64aae_5f88d48edcf1b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-08-28, 18:26   #9
Karena1976
Przyczajenie

[1=567c01f80e5b49e5d4c91cc aaf1ccfb850a64aae_5f88d48 edcf1b;88100169]Ale pierdoły... Znam jedną Pannę i to najgorszy człowiek jakiego w życiu poznałam, zupełne przeciwieństwo opisu. No ale ona ma urodziny 17.09.
W ogóle wiara w horoskopy jest dziecinadą...
Wybacz, musiałam. [/QUOTE]
Ależ nie ma sprawy, traktuję to jako zabawę a nie jako wiarę....jednak opis w 80% u mnie się zgadza...ale każdy z nas jest przecież inny. Nie horoskopy a osobowość decyduje, kto jakim jest człowiekiem...
Dzięki za Twój komentarz
Stary 2020-08-28, 20:30   #10
kochamjaknikt
Raczkowanie

Witam pozostałe Panny no cóż wiele się zgadza w tym opisie jednak są odstępstwa znam jeszcze kilka innych Panien i szczerze charakteru są różne.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
kochamjaknikt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości