|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Gdzie moge dostać bukiet z papryczek chili?
Witam Wszystkich!Poszukuję informacji o tym gdzie mogę dostać, kupić, zamówić bukiet z świeżych i ognistoczerwonych papryczek chili.Wymarzyłam sobie taki bukiet jako wiązankę ślubną .Jeśli ktoś posiada takie informacje i zechciałby podzielić się nimi proszę o kontakt mailowy lub gg Serdecznie pozdrawiam!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Gdzie moge dostać bukiet z papryczek chili?
Ja mialam bukiet z owoców jabloni ozdobnej i wyszedł swietnie. Pomogła mi w nim moja przyjaciółka, zreszta myśle ze wykonala ozdoby kwiatowe sercem bo żadna florystka nie zrobiłaby tego lepiej. Zatem moze sprobuj wpierw cos sama zrobić? Papryczki mozna kupic w postaci doniczkowej na gieldzie kwiatowej i zazwyczaj wystepuja w barwie pomaranczowej i czerwonej, wielobarwonośc moze dodac "ognia". Nie wiem tylko czy nie sa troszeczke za malym elementem jak na caly bukiet. Moze lepiej zrobić z nich główny akcent? Dopisąc do wtazek bukietu albo sposcic na srebnych niteczkach....
Jeszcze jedno mi florystki mowily ze bukiet taki sie nie uda, ze szybko jablka starca blask, nieuszuszy sie...bukiet stoi uszuszony do dziś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Witaj,ja również chętnie sama przygotowałabym swój bukiet i tu się z Toba zgodzę, że nikt nie zrobi czegoś lepiej jak sam zainteresowany
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja na Twoim miejscu papryczki kupiłam bym na targu albo giłedzie warzywnej, a łodygi zrobiła bym z łodyg sztucznych kwaitów, mozna je kupić w hurtowniach z takimi rzeczami.
Czasem te łodygi można sotać naprawde świetne, plastyczne w odpowiednik kolorze. Możesz papryczki poprzebijać cienutkim drcikiem i poprzywiązywać do łodyg potem to ozdobić i może być fajnie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
dzięki za dość kreatywne pomysły
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
dobre rady zawsze w cenie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:45.