![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Dzień nauczyciela
Niedługo Dzień Nauczyciela... jestem w I gim, (pierwszy rok w gimnazjum
![]() Kochane wizażystki licze na waszą pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dzień nauczyciela
biale myszki ...?
![]() a na powaznie moze taka male akwarium - kule ze zlota rybka w srodku..? albo kiat doniczkowy ,zawsze to lepsze niz bukiet bo dluzej postoi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Lucy ma rację
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
W naszej klasie (biologicznej) mamy akwarium i rybki i 2 chomiczki.... więc jakiekolwiek zwierzaczki odpadają, bo ZOO wkońcu zrobimy z tej klasy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
W klasie też raczej sporo kwiatów mamy... cala zastawiona... jakieś makiety, plansze, chomiki, rybki, szkielety...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Może coś w antyramie?? jakiś obrazek przez was zrobiony albo użycie różnych technik na kartce jakieś podpisy .... będzie miała pamiątkę po was
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Właśnie też sobie pomyślałam żebyśy mogli wydrukować kartkę(A4) z jakimś wierszem, dopiskiem i wszyscy by się podpisali... świetna pamiątka w ramce heh na ścianę, ale to chyba troche mało...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
No o to mi chodziło żeby na kartce była jakaś kompozycja z obrazków albo jakiś namalowany rysunek ....
Niekoniecznie musi to być malutki format A4 .. może to być np. A3 lub większy ... coś takiego widziałam u nas w szkole ... ciekawe to było tylko że wyłącznie rysowane ... a jakby taki "collage" (przykro mi nie wiem jak to się pisze hehe) zrobić ?? Mogą dotyczyć biologicznych rzeczy aczkolwiek niekoniecznie ![]()
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
a propos wiersza to pomyslalam o "Panu od przyrody" Herberta.. Ale myślę, że nie całość, może wasza Pani by go opacznie zrozumiala...?? Ew. możecie wybrać z niego fragmeny. http://www.idn.org.pl/medykon/wiersze/nauczyciel.htm
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
A macie może jeszcze jakieś propozycje oprócz tej anty ramy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesienne mamy Edytowane przez sylwia-zuza Czas edycji: 2006-10-01 o 16:13 Powód: literowka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Więc co proponujecie... licze na was.. pomuszcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
U mnie nauczycielka biologii dostala od swojej klasy.. szkielet
![]() ale nie taki zwyczajny, szkielet z rentgenów ![]() a nad rentgenem napisane ładnymi kościstymi literami "Wielka Wiesia patrzy", bo nasza nauczycielka ma na imię Wiesława. Bardzo sympatyczny prezent i uwielbiany przez nasza nauczycielką, zawsze jak patrzyna swoją 'odpowiedniczkę' to się uśmiecha ![]() Myślę, że taki pomysł jest niesamowcie oryginalny i przede wszystkim zabawny i na pewno kiedyś będzie dla niej miłym wspomnieniem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
tylko zeby sie nie obrazila-roze sa poczucia humoru
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
U mnie nauczycielka biologii dostala od swojej klasy.. szkielet
![]() ale nie taki zwyczajny, szkielet z rentgenów ![]() a nad rentgenem napisane ładnymi kościstymi literami "Wielka Wiesia patrzy", bo nasza nauczycielka ma na imię Wiesława. Bardzo sympatyczny prezent i uwielbiany przez nasza nauczycielką, zawsze jak patrzyna swoją 'odpowiedniczkę' to się uśmiecha ![]() Myślę, że taki pomysł jest niesamowcie oryginalny i przede wszystkim zabawny i na pewno kiedyś będzie dla niej miłym wspomnieniem. pomysł naprawdę super... a gdzie byśmy mogli dostać takiego szkieleta...? Allego... ? macie jakieś linki ??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
tamta klasa zrobiła sama taki szkielecik. Popytaj wklasie czy ktos ma jakies rentgeny swoje, rodzicow, dzaidkow, rodzenstwa. kogokolwiek.
Zbierzcie tego jak najwiecej i poskladajcie w calosc. W razie czego zawsze mozna zasymulowac bol kolana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
wracając do małych zwierzątek- moją wychowawczynią też jest nauczycielka biologii i powiedziała że definitywnie nie chce abyśmy przechowywali w klasie jakieś inne żywe istoty (bo nie będziemy się nimi opiekować- przynajmniej ona tak twierdzi)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
no to ten rengen odpada.... raczej nikt nie będzie miał...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
no to innego pomysłu nie mam.. ciężko tak w sumie na ostatnią chwilę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Co dla biologa na dzień nauczyciela??
Niedługo dzień nauczyciela, chciałabym zrobić dla mojego wychowawcy , nauczyciela biologii jakąś ciekawą kartkę lub też coś innego , śmiesznego i związanego z tym przedmiotem proszę o pomoc, myślę, że wspolnymi silami uda sie nam cos wyczarowac.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Dot.: Co dla biologa na dzień nauczyciela??
liścia
![]() a tak poważnie to jest to nauczyciel jak każdy inny ![]() Myślę, że możesz zrobić jakąś butelkę pomalowaną, pudełko na prezenty z motywem roślinnym, albo coś ozdobione metodą decu.
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
nie, nie... to jest nauczyciel wyjątkowy (świruje oczywiście) no ale ja chciałabym cos odjechanego , takiego bysmy wsyzscy sie brechali najbardziej jakas kartke dlatego prosze o pomoc moze wy macie jakies pomysly a Tobie KArolina również dziekuje wykorzystam motyw liścia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
nO WIZAŻANKI DZIEN NAUCZYCIELA TUŻ TUŻ PROSZĘ O POMOC , BAAAAAARDZO PROSZĘ
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Hejka ja też chciałabym zrobić jakis fajny prezencik na dzień nauczyciela dla mojej super wychowawczyni od historii
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
przeciez wazonik to super pomysł, nawet jak wyjdzie troche krzywo to przeciez robilas tonazwimy to "z serca" mozesz zrobic jej taka waze grecka poszukaj wzorow na necie powdzenia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jako nauczyciel wolałabym dostać wazonik zrobiony od serca niż kwiatka - ale wiadomo, że liczy się gest i pamięć, a nie sam upominek. Ula- a może zrób jakiś łafny kubeczek na długopisy na biurko metodą decu? Poszukaj serwetek z motywem jakieść śmiesznej żabki czy czegoś takiego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Hejka dzięki dziewczyny . Chyba zrobie ten wazonik we wtorek a na piątek będzie gototwy ( wypalony ) bo wtedy mam zajęcia . Myslalam tez o dzwonkach ale to glupie . pa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
ja też ide do pierwszej gimnazjum i nie wiem co dać nauczycielce ( pani od polskiego) może macie jakieś pomysły??
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Możecie dać swojej nauczycielce taki oryginalny kwiat. Należy do bazy ktorą będą stanowiły jakieś gałęzie albo jeszcze lepiej sztuczna roslina poprzyczepiać wasze zdjęcia jako kwiatki. Widzialam kiedyś coś takiego w kwiaciarni i wygladało naprawdę super.
Można by też zrobić wedlug tego samego pomyslu " drzewko szcześcia" gdzie zamiast kamyków byłyby wasze małe zdjęcia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Ja myślałam o takim rulonie (np 3 metrowym) z podziękowaniami xD
Np dziękujemy naszej kochanej pani za: dobre serducho ... i by sie wypisało mnóstwo tego Drugi pomysł to wielki kwiat. Zrobiony z brystolu do tego patyk jako łodyżka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:34.