|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Naturalne polskie..Co myślicie o kosmetykach FITOMED'u?Wasze ulubione naturalne kosmetyki-RANKING
Co myslicie o tych kosmetykach i jakie polecacie wasze ulubione naturalne-bez konserwantow i chemii?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: Naturalne polskie..Co myślicie o kosmetykach FITOMED'u?Wasze ulubione naturalne kosmetyki-RANKING
Fitomed ma już trochę opinii na KW, że już nie wpomnę o tym, iż na forum parę razy pojawiały się posty odnośnie tych kosmetyków... Ja lubię, polecam zwłaszcza szampony, żele do higieny intymnej, płyny do twarzy i żele do mycia. Zawierają na pewno mniej detergentów niż inne kosmetyki, ale nie jest to tak iż są całkowicie wolne od chemii - w każdym kosmetyku sa jakieś konserwanty - w przeciwnym wypadku otworzywszy coś raz należałoby to od razu wyrzucić. Avene ma taki krem, Tolerance Extreme - w maleńkich tubeczkach. Generalnie, nasze rodzime firmy produkują sporo stosunkowo dobrych kosmetyków, przykładem firmy, która nie pakuje tyle chemii do swych produktów to Floslek oraz Iwostin.
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Re: Naturalne polskie..Co myślicie o kosmetykach FITOMED'u?Wasze ulubione naturalne kosmetyki-RANKING
Juz wkrotce w Polsce nowe czysto biologiczne i naturalne kosmetyki firmy alva wiecej www.vikar.org
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2005-11
|
Dot.: Re: Naturalne polskie..Co myślicie o kosmetykach FITOMED'u?Wasze ulubione naturalne kosmetyki-RANKING
Cytat:
Bez konserwantów są kosmetyki ATW - naturalne ze świeżych roslin - nie z suszu, konserwowane borówką. Jedyne w swoim rodzaju bo opatentowane na 20 lat i nikt podobnych nie może produkować. Polecam na pryszcze zestaw ze srebrem. Kosmetyki znane od 10 lat z wieloma nagrodami na miedzynarodowych targach kosmetycznych, bezpieczne z certyfikatami. Każdej dziewczynie sporo na ten temat napisze, gdy zechce pytać |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Naturalne polskie..Co myślicie o kosmetykach FITOMED'u?Wasze ulubione naturalne kosmetyki-RANKING
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
SPAMER
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja buszując ostatnio po KWC wpadłam na trop kosmetyków niejakiej firmy "Jadwiga". Tutaj podaje link do toniku: http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=12618 Mnie osobiście zachwycił przepyszny skład ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
SPAMER
|
Dot.: Re: Naturalne polskie..Co myślicie o kosmetykach FITOMED'u?Wasze ulubione natur
...
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2006-07-12 o 05:40 Powód: Spam (nieopłacona reklama) jest na wizaz.pl karana odebraniem dostępu do forum i KWC |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Dot.: Naturalne polskie..Co myślicie o kosmetykach FITOMED'u?Wasze ulubione naturalne
Jadwiga - zdecydowany nr 1
![]() konkretne kosmetyki na konkretne prolemy, bez perfumideł i cudownych chemicznych substancji z nazwą na 2 linijki którcyh działanie sprowadza sie tylko do spektakularnej ceny ![]() dla mnie mają jedwabiste oliwki z olejkiem macadami, które wyleczyły moją skóre zniszczona walka z tradzikiem http://aidem.eu/index.php?page=shop....mart&Itemid=58 cena moze nie niska ale w domu stosowana na wieczór olika na spółke z mamą utrzymuje sie pół roku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:26.