![]() |
#1 |
BAN stały
|
Przede wszystkim kolorówke: Inglot, Avon, Oriflame, pędzle do pudru z Sephory i Avonu
NIEAKTUALNY
Witam, postanowiłam założyć nowy wątek z wymianą ![]() Wymienię: Foto 1 Avon, Puder prasowany Porcelain Foto 2 Inglot, 2 cienie: zielony nr 636 i niebieski nr 436 Foto 3 Avon, Rozświetlające serum do twarzy - mucia18 Avon, Modelująco-opalający krem do ciała Foto 4 Sephora, Pędzel do pudru Avon, Pędzel do pudru Foto 5 Avon, Nabłyszczająca szminka Champagne Glow xanderka Foto 6 Oriflame, Emalia do fran. manicure Soraya, Podkład antybakteryjny nr 03 Naturalny Sensique, Poczwórne cienie do powiek nr 103 Oriflame, Cień do powiek Bonnie&Clyde Zapraszam Edytowane przez jowitka007 Czas edycji: 2008-11-02 o 10:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Dot.: Przede wszystkim kolorówke: Inglot, Avon, Oriflame, pędzle do pudru z Sephory i
zdeaktualizuj poprzedni wątek zanim zalozysz nowy i przeczytaj regulamin, czasami sie przydaje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Przede wszystkim kolorówke: Inglot, Avon, Oriflame, pędzle do pudru z Sephory i
jowitko a może za pędzel chciałabys do naszej wymianki jeszcze kolczyki, które Ci się podobały i drugie hologramy do paznokci zrobiłybyśmy większą wymianę, co Ty na to?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
no mnie włąśnie interesowałby ten z sephory oddam za niego kolczyki i hologramy i dorzucę jakiś gratisik, co Ty na to?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
a może coś jeszce u mnie za niego wypatrzysz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
ok rozumiem
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
tak napisałam Ci przeciez PW, po prostu myślałm, z ezrobimy większą wymiane, bardziej by nam się opłącało, ale jeśli Ty nie jesteś chętna to ja oczywiście rozumiem i pozostajemy przy cieniach
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Ktory to jest pedzel z Sephory do pudru czy rozu ( ten mniejszy czy wiekszy) ,czy interesuje ciebie sypki cien burjois nr 03 Rose ze zlotymi drobinkami -3 razy uzyty
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
postaram sie, najpóźniej we wtorek
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
interesuje mnie pędzel do pudru Sephory; czy to to jest ten największy, jaki numer?
![]() |
#19 |
BAN stały
|
To jest taki:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-xl-nr-16.html |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
można wiedzieć ile pozostało szminki z avonu?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Byłabym zainteresowana szminką ;] chcesz w zamian cień czy róż?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
niestety z wątku nic nie znalazłam dla siebie, a etui wolałabym tak przy okazji, może następnym razem.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Czesc ![]() Sephora, Pędzel do pudru oraz Sensique, Poczwórne cienie do powiek nr 103 jednak najbardziej zalezy mi na pędzlu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Same kulki Cie interesują? Mnie najbardziej u Ciebie pędzel Sephory, w jakim jest stanie?
Mam jeszcze kulki APC nr 13 rózó-beżo-brązy jak Cie intersują. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:41.