|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Ponczo
doradźcie dziewczyny - chciałabym sobie kupić jakieś ładne ponczo na jesień, znalazłam już parę, ale waham się w zasadzie pomiędzy dwoma - jeden z golfem, drugi zasuwany z przodu. Brałabym to zsuwane z przodu, bo jest śliczne, ale raczej zmarzlak ze mnie i musiałabym brać do tego jakiś szalik, chustę czy coś takiego. Moje pytanie - jak myślicie, pasuje szalik do poncza? bo mi się zbytnio nie widzi, ale z drugiej strony to ubierane przez głowę z golfem też jakieś takie dziwne...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ponczo
to może po prostu zaopatrz się w kilka golfów pod spód ? Sądzę, że jak naciągniesz ponczo na jakiś cieplutki golfik pasujący kolorystycznie to będzie już wyglądać dobrze bo mi w sumie też się jakoś nie widzi do tego szalik
--- albo jest coś takiego ( babcie na drutach robią ;P) - sam golf dziergany, zakłąda się to zamiast szalika, i tak tylko troche zachodzi na ramiona - powinno pomóc ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Ponczo
ja mam takie poncho i nosze z szaliczkami, bo trudno tak paradowac z gola szyja
golfy tez dobry pomysl ale ten ocieplacz na ramiona chyba bedzie najlepszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:28.