![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Jak zagadywać do nieznajomych chłopaków?
Moje pytanie może wydac się śmieszne, ale czasem stoję obok całkiem przystojnego chłopaka i nie mam żadnych szans na poznanie go. Chciałabym jakoś go zagadać, ale zupełnie nie wiem jak. Nie chciałabym żeby to wyglądało sztucznie, czy aby chłopak pomyślał, że na niego lecę. W związku z tym pytam się Was: jakie teksty polecacie? Wiem, ze wszystko zalezy od sytuacji, ale chciałabym wypracować sobie takie uniwersalne: na przystanku i na uczelni. Niestety, mężczyźni, których interesuję nie są w moim typie, więc nie zaszkodzi wziąć sprawy w swoje ręce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak zagadywać do nieznajomych chłopaków?
Cytat:
![]() Żartuję. ![]() Ja nie mam żadnych pomysłów na zagadywanie obcych chłopów ![]() Zazwyczaj pytają o godzinę, rzucają jakiś komplement i rozmowa się rozwija. Nie wiem tylko czy "zagadanie" do faceta powinno wyglądać jakoś inaczej, nie znam się. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Stajesz koło przystojniaka, zaczynasz nerwowo grzebać w torebce, po czym z paniką w oczach mówisz: "Ojej, nie mogę znaleźć telefonu w tym bałaganie. Mógłbyś puścić mi sygnał?" Nie tylko zagajasz rozmowę, ale też przy okazji rozwiązujesz problem pt. "fajnie się gadało, ale nie wziął numeru"
![]()
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Też mi się wydaje, że najlepsze są proste "teksty" - która godzina (chyba, że zegar wisi na wysokości twojego wzroku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może na początek uśmiech, jeśli się spojrzy, a potem po prostu wyciągnięcie ręki i przedstawienie się? ![]() Albo zapytanie, czy autobus X już jechał, bo bardzo się śpieszysz, i tak dalej ![]() Powodzenia! Wątek subskrybuję i jeśli coś wypróbujesz, daj znać koniecznie! ![]()
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Autorko, moim zdaniem wystarczy sie usmiechnac, a chlopak -jesli mu sie podobasz-sam przejmie inicjatywe.U mnie dzialalo w 100% ![]() Podziwiam takie odwazne dziewczyny,ale ja nie wyobrazam sobie podejsc i zagadac do faceta, glupio bym sie chyba czula gdyby mnie olal.. Moja kolezanka kiedys zapytala o godz. a chlopak jej odpowiedzial i... tyle. Nie chcial nawiazywac znajomosci.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Z uśmiechem chciałam próbować, ale niektórzy faceci są strasznie poważni i tak jakoś mi dziwnie :P
CARMEN - no i własnie tego się obawiam, ja zapytam ktora godzina, a on powie 14.30, albo czy autobus już jechał, a on ,,nie, jeszcze nie". I tyle. Edytowane przez skrywana_fantazja Czas edycji: 2012-10-13 o 23:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-10-13 o 23:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
No ale przecież można trafić na wolnego
![]() Na necie też poznaję, bardzo dużo spotkan już mam za sobą, niestety bez powodzenia, albo z mojej strony to nie to, albo on nie wykazuje inicjatywy, albo obustronnie, a latka lecą i ja wciąż sama. Na imprezach też nic. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Z profilu widzę, że masz 20 lat
![]() No jasne, szanse zawsze jakieś są, ale prawdopodobieństwo małe. Próbuj, może się poszczęści ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
zgadzam sie z agniesikk
![]() sprobuj moze przez internet.. ja poznalam bardzo fajnego faceta, bylismy dosc dlugo razem, rozstalismy sie z innego powodu ![]() ![]() Ja nie odwazylabym sie zagadac, jesli Ty jestes inna to probuj.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
No juz niedlugo 21. Ja już nie mogę wytrzymać
![]() carmen - Co mi szkodzi? Przeciez to obcy facet, oleje mnie to i tak z nim kontaktu nie będę poźniej miała, nawet nie będzie miał mnie przed kim obgadać. Co ryzykuję? Przecież nie będe sypać desperackimi tekstami ![]() Edytowane przez skrywana_fantazja Czas edycji: 2012-10-13 o 23:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
E tam, jesteś tylko rok starsza ode mnie, a ja ci powiem, że czuję się jakbym miała 15-16
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Łejt, popierdzieliły mi się roczniki - dwa lata! Co ta późna pora robi z ludźmi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Aha i jeszcze co do zagadywania i zadawania jakichś pytań - nie każdy facet lubi dziennikarki ![]() ![]() ![]() Oni to jakoś wyczuwają, która na siłę chce gadać a z którą sama rozmowa się toczy ![]() Ja zawsze miałam motyw, że szłam, żeby mi coś wytłumaczył z matematyki lub fizyki a na studiach z jakiegoś przedmiotu na studiach ![]() ![]() Dla mnie świetnym sposobem jest zapisanie się na jakiś kurs - obojętnie, czy księgowości, językowy, migania czy czegokolwiek. Tam wszyscy są zawsze nowi i każdy chce się zapoznać ![]() A z bezpłatnych, to np. zapisać się jako wolontariusz gdzieś - np. Szlachetna paczka teraz będzie, WOŚP itp. Przy okazji się pomoże ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
No oczywiscie jestem w kole zainteresowań, robię tam dużo rzeczy. nie siedzę w domu, a i tak nic. Dodam, że brzydka nie jestem, dbam o swoj wygląd.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Przyznam, że prawie codziennie zdarza mi się flirtowanie z fajnymi facetami w tramwajach/autobusach. Jednak tłok i niewygoda miejskiej komunikacji nie są zbyt sprzyjającymi warunkami do zaczynania znajomości. ![]() ![]() Edytowane przez VampIrzyca Czas edycji: 2012-10-14 o 12:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
ehhh też mam ten problem.. dziewczyny a jak wy poznajecie fajnych facetów przez neta, tzn na jakich stronach? bo ja nie raz tez tego probowalam, wchodzilam na czaty tematyczne albo przez gg ktos zagadywal, ale ZAWSZE podczas pierwszej rozmowy predzej czy pozniej pytal sie jakie mam preferencje sexualne albo robila jakies oczywiste aluzje co jednak podczas pierwszej rozmowy mi jakos sie nie podoba :/
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wiesz, to jest tak: im częściej bedziesz sobie mówić ,,nie myśl o tym, sam się znajdzie, zajmij się czyms innym", tym bardziej będziesz tak naprawdę o tym mysleć. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
E tam dla mnie to dziwne, mojego tż czasem ktoś zaczepia i mnie też, nigdy tego nie zrozumiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
VampIrzycia - codziennie? Jak to? Jak Ty to robisz ? :O
---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Nie szukam desperacko - serio - ja po prostu jestem troszkę na drugim planie i dużo gadam z dziewczynami, z chłopakami mniej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Hehe, wiesz to jest takie "flirtowanie" spojrzeniami, uśmiechami, nigdy natomaist nie zagadałam pierwsza do faceta i czasami nawet tego żałuję, bo później wydaje mi sie, że warto było zaryzykowac i straciłam naprawdę dobra "okazję", a mam dobrą intuicję w wyczuwaniu zainteresowania moją osobą.
![]() Hmmm, chwast - taka osoba chora psychicznie? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
BAN stały
|
Ja wam zdardzę moję metodę,która jeszcze nigdy mnie nie zawiodła
![]() Jako,że jestem mega niezdarą,zawsze coś upuszczę,popsuję,wpadnę na coś lub kogoś postanowiłam kiedyś to wykorzystać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale ostatnio poznałam faceta na fb.Oczarował mnie po prostu i do niego napisałam ![]() oto moja historia https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=647587 ![]() ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Cytat:
![]() można też pogadać z obcokrajowcami,podszkolić język i przypadkiem wyrwać jakieś egzotyczne ciacho ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
moja tez ma chłopaka z badoo
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
"Ludzie, którzy odnoszą sukcesy na tym świecie,sami szukają odpowiadających im okoliczności, a jeśli nie mogą ich znaleźć, to je tworzą." Z "Profesji pani Warren" Tak więc, skrywana_fantazja, czas na wyjście w teren! ![]()
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
witam, niestety mam taki sam problem, jestem nieśmiała, mam kilku chłopaków na oku, ale boję się, że jak podejdę i o coś zapytam, to na tym się zakończy, jak zainteresować kogoś sobą?
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja ogólnie nie jestem zwolennikiem takiego poznawania, poznaliśmy się przez wspólnych przyjaciół i tyle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:12.