|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Sekta - pomocy
wszystko wskazuje na to ze moja rodzina wstapila do sekty scjentologow. nie jest to najblizsza rodzina jak rodzice lecz bardzo ich kocham i nie moge dopuscic by zmarnowali sobie zycie. pomozcie mi prosze, gdzie mam sie zwrocic, co zrobic, by ich wyciagnac. oni przestaja byc normalni, co odbija sie na ich dziecku. na min mi bardzo zalezy, zawsze we wszystkim mu pomagam jak moge, ale musze byc ostrozna, przeciez to jego rodzice, nie moge za bardzo ingerowac. problem jest jeszcze taki ze sa z innego miasta, staram sie jezdzic jak czesto moge lecz studia i zobowiazania jakie mam na miejscu troche mi uniemozliwiaja czeste wizyty. prosze o pomoc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sekta - pomocy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
BAN stały
|
Cytat:
Oznajmij im, że szanujesz ich decyzje, ale boisz się jej skutków |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Rozmowa nic nie da - tak jakby ktoś chciał ciebie przekonać do zmiany katolicyzmu na islam.
Pytanie jak jak to sie odbija na dziecku?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ja bym nie przesadzała.
Scjentologów jedni nazywają sektą inni uznają za organizacje.W wielu krajach kościoł scjentologiczny wpisany jest do rejestru legalnych religii. Moim zdaniem to kwestia czasu zeby do tych krajów dołączyła Polska. Musisz pamiętać, że to są dorośli ludzie, rodzice i wtrącając się możesz tylko narobić kłopotów.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:43.