|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
sukienki ;)
Szukam sukienki typowo na co dzień.
mam ok.170cm, musi się zmieścić też 70C. więc zazwyczaj są to M, czasem S, rzadko L. najlepsza byłaby sukienka dość zwykła, żeby można było nosić ją na różne bluzki, najlepiej jednokolorowa. (kolory dobrze żeby były dość stonowane, czarny pożądany). ale rozważę każdą propozycję, byle by nie była zbyt wieczorowa ![]() podobają mi się też tuniki, sweterki rozpinane, bluzki "nieobcisłe", rajstopy "3" nowe, torby XXL. poszukuję też zegarka, ale ten musi mi się po prostu spodobać, jeszcze nie wiem jaki to. no, chyba że ktoś ma zegarki Avonu - Eternal Love lub Im bloom... ![]() jak coś mi się spodoba, oddam cały wątek. jak coś będzie "cenniejszego" to poszperam też oczywiście poza nim.
„Wierzę w kolor różowy. Wierzę, że najlepszym sposobem na spalanie kalorii jest śmiech. Wierzę w pocałunki. Wierzę, że można być silnym, kiedy wszystko wydaje się iść źle. Wierzę, że szczęśliwe dziewczyny są najładniejsze. Wierzę, że jutro będzie kolejny dzień i wierzę w cuda.” Audrey Hepburn Edytowane przez Flicka Czas edycji: 2010-01-09 o 14:50 |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: sukienki ;)
mam 2 tuniczki i sukienke
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: sukienki ;)
ja mam kilka sukienek w watku mozesz zajrzec
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:40.

więc zazwyczaj są to M, czasem S, rzadko L. najlepsza byłaby sukienka dość zwykła, żeby można było nosić ją na różne bluzki, najlepiej jednokolorowa. (kolory dobrze żeby były dość stonowane, czarny pożądany).