|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Guess Classic by Georges Mariano edt
witajcie...
Wiem, że na wizażu jest mnóstwo informacji na temat Guess, jednak od kilku lat poszukuję konkretnych perfum- Guess Classic by G.Marciano. Nie ma ich na polskim rynku, są natomiast dostępne na zagranicznych aukcjach. Jednak koszty przesyłki....same rozumiecie. Bardzo mi na nich zależy i nie chciałabym poszukiwać ich za granicą, chyba, że w ostateczności będę do tego zmuszona ![]() Czy któraś z wizażanek posiada informacje, gdzie mogłabym w Polsce je nabyć? - próbkę, miniaturkę? Dołączam fotkę owego zapachu. z góry dziękuję za pomoc Monika Edytowane przez Minoki Czas edycji: 2014-03-27 o 22:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Guess Classic by Georges Mariano edt
Cytat:
![]() Na wstępie wyjaśnię, że nie znam odpowiedzi na zasadnicze pytanie, ale chciałam Ci doradzić szybkie edytowanie posta. Na Wizażu panuje lekkie uczulenie na niepoprawną odmianę słowa "perfumy". Perfumy występują w tylko w liczbie mnogiej, nie ma czegoś takiego jak "perfum" lub "perfuma". Piszę to tylko i wyłącznie, by oszczędzić Ci złośliwości. Powodzenia w poszukiwaniach! Kasia
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Guess Classic by Georges Mariano edt
Perfumy te zostały wydane w 1990r wiec pewnie nie są juz produkowane i dlatego trudno dostępne. Obawiam sie, ze nie dostaniesz ich nigdzie w niskiej cenie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:19.