![]() |
#1 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Szafa - beta testowanie
Tutaj proszę wstawiać raporty z testowania programu Szafa
![]() https://wizaz.pl/szafa/ p.s. Jeszcze nie działa: - dodawanie zdjęć z linka http:// - ostatnia setka (100 recenzji i 100 wieszaków) - (zawieszona funkcja - patrz dyskusja w wątku) przymierzalnia (odwieszanie ciuchów do schowka, z którego potem można zrobić własny wieszak - zestaw) ![]() Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2008-04-20 o 22:51 Powód: postęp prac nad programem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dot.: Szafa - beta testowanie
A gdzie to jest?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
A co to za szafa ?
Ktoś mnie uświadomi ?? ![]()
![]() |
#5 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dobra - proszę:
https://wizaz.pl/szafa/ ostrzegam - przed ostatecznym uruchomieniem zawartość będzie usunięta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
można przeklinać i pisać sprośne rzeczy? :P żarcik.
- są kategorie poszczególnych ubrań, ale nie ma dla całych zestawów. - kategorie można jakoś pogrupować: ubrania, biżuteria, torebki. - kategoria "sportowe" jest ni z gruchy ni z pietruchy Będzie można wejśc na Galerię poszczególnych użytkowników rozumiem? i jeszcze to: /Czy to jest normalne?/
![]() |
#7 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
- kategorie są dla poszczególnych zdjęć zapisanych w kreacji, ale kreacje nie mają kategorii. Powód: jeśli na zdjęciu masz dużo elementów ubioru na sobie, to trudno klasyfikować całą kreację; Ergo: klasyfikujemy tylko zdjęcia, a nie kreacje. - kategorie mogę w każdej chwili zmienić, ale muszę wiedzieć na jakie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
zerknij na mój poprzedni post : zedytowałam dodając zrzut. Ale wracając do kategorii. Ale czy nie można byłoby obok poszczególnych kategorii ubrań dodać kategorii ZESTAWY? Przecież na wątku, którym się inspirujemy MyStyleDiary dziewczyny wklejają całość ubioru na sobie do ocenienia.
![]() |
#9 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Nie wiem jeszcze o co chodzi, ale sobie jutro popatrzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
Odnośnie kategorii dla całej kreacji - proszę o propozycję. Czy mogłyby to być te same, jak dla zdjęć? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Hop! wątek do góry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
Moja pierwsza uwaga - nie da się usunąć dodanego zdjęcia.
Po kliknięciu [DEL] pojawia się taki komunikat (fotka 2.) edit: Fotka trzecia. Po co jest ten napis Odśwież szafę? Nie da się w niego kliknąć, więc? Dla ozdoby? ![]() edit2: I mam jeszcze małą sugestię, żeby można było dodawać zdjęcia nie tylko z dysku, ale i z linku. Tj., tak jak przy dodawaniu zdjęć do postów. edit3: Fotka czwarta. Zdjęcia na stronie głównej wjeżdżają pod ramkę. edit: I jeszcze jedno. ![]() Czy można zrobić, żeby przy danej kreacji był nick osoby, która ją umieściła? Teraz tego nie ma albo ja nie widzę. ![]() Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc Czas edycji: 2008-04-01 o 13:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;7084646]Moja pierwsza uwaga - nie da się usunąć dodanego zdjęcia.
Po kliknięciu [DEL] pojawia się taki komunikat (fotka 2.) [/QUOTE] Poprawiłem ![]() [1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;7084646] edit: Fotka trzecia. Po co jest ten napis Odśwież szafę? Nie da się w niego kliknąć, więc? Dla ozdoby? ![]() [/QUOTE] Poprawiłem ![]() [1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;7084646] edit2: I mam jeszcze małą sugestię, żeby można było dodawać zdjęcia nie tylko z dysku, ale i z linku. Tj., tak jak przy dodawaniu zdjęć do postów. [/QUOTE] dopisuję do listy do zrobienia w pierwszym poście ![]() [1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;7084646] edit3: Fotka czwarta. Zdjęcia na stronie głównej wjeżdżają pod ramkę. [/QUOTE] Poprawiłem ![]() [1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;7084646] edit: I jeszcze jedno. ![]() Czy można zrobić, żeby przy danej kreacji był nick osoby, która ją umieściła? Teraz tego nie ma albo ja nie widzę. ![]() Fakt. Zaraz dorobię ![]() Dzięki za pomoc! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dorobiłem:
www.wizaz.pl/szafa/user.php?uid=1 Każdy użytkownik, który cokolwiek powiesi ciuchy w naszej szafie dostaje ZA DARMO taki profil ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
调解人
|
Ooo jakie fajne!
Na razie odczułam brak kategorii zestawy. Można by ją również podzielić na podkategorie typu: codzienne, praca, na wieczór itp. PS: przećwiczyłam dodawanie i zauważyłam, że można samemu siebie recenzować ![]() PS2: Jeszcze mam taką sugestię, żeby wejście do szafy wizażanki było mozliwe z jej profilu (tak jak do wizażankowych recenzji kosmetyków) i może jeszcze żeby był licznik wyświetleń danego zdjęcia? (prawie jak lista do św. Mikołaja ![]()
Make up, not war! Edytowane przez Meariel Czas edycji: 2008-04-01 o 21:32 Powód: dopiski |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |||
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
oo to ja wrzucam swoje ostatnie zakupy
![]()
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Fajnie by było, gdyby w miejscu "opisz recenzje" - tam gdzie oceniam cudze zestawy/ciuszki, można było wklejać również zdjęcia
![]() ![]() aby można było zaproponować obrazowo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
a czy można by było jakoś podzielić Szafę na część prezentującą zestawy/zakupy itp i część, w której użytkowniczki by wklejały zdjęcia swoich własnych (realnych
![]() *prośby typu: -czy da się z tego zrobić fajny zestaw -czy to pasuje do tego itepe
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
Przydałoby się też dodawanie kilku zdjęć naraz.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
mam uwagi
po trzecie hmm to jest tak, że ktoś wystawia swoja kreacje, powiedzmy torbę. Daję recenzję i w niej zadaje pytanie np "czy ta torba jest pojemna i ma kieszonki" i czy da się tak zrobić żeby ta osoba mi pod tym odpisała? tzn wiem że może ale musi ocenić. A jeśli chce tylko odpowiedzieć? Aha, i czy nie można zrobić czegoś takiego np jak subskrypcje wątków, że nam się wyświetlają wątki gdzie ktoś ostatnio odpisał, to tutaj mogłoby być cos podobnego, tylko że będziemy wiedzieć że dostaliśmy nowy komentarz. lub że osoba odpowiedziała w wątku w którym wystawiliśmy komentarz. Nie wiem czy nie zagmatwałam ![]() ![]() [ to nieaktualne :P] w wyszukiwarce po wpisaniu słowa np bolerko wyświetla mi się strona "nie znaleziono pliku" http://www.wizaz.pl/szafa/szukaj.php...ko&gdzie=opis1 po drugie, czy to ma być coś w rodzaju KWC? jeśli tak to może jakoś da się obejrzeć kreacje najlepiej oceniane?
Edytowane przez olik04 Czas edycji: 2008-04-02 o 13:37 Powód: zmiana :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
hehehe widać jak uważnie czytam co? :P
![]() |
#25 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dyskutujemy właśnie z Agą, żeby oddzielić ocenianie od komentowania
![]() W ten sposób można będzie w szafie sobie zadawać pytania - dzisiaj wieczorem / jutro ruszę z przeróbkami programu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Pytanie:
Po wszystkich przeróbkach Szafa znajdzie się na górze strony, obok KWC i Forum, tak?
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo fajnie będzie jeśli będzie się dało wstawiać komentarze ![]() Jak coś ładnego wypatrzę, to pewnie będę chciała zapytać gdzie i za ile można dostać takie cacko, albo czy wygodnie się nosi ![]() W ostateczności można na PW, ale już widzę te sterty PW do wizażanek z pytaniami o ich super kreacje ![]()
![]() |
![]() |
#28 | |
调解人
|
Cytat:
Ojeja, ta szafa jest taka fajna, że boję się, że MODA upadnie ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
A jakie macie pomysły na kategorie? Bo my układając takie (spodnie, sukienki, bluzki .....) wychodziliśmy z założenia, że ułatwią one późniejsze szukanie konkretnych rzeczy. Np.: chcę znaleźć same sukienki, buty, itp...
Zestawy też chyba są ok, ale jak je podzielić?
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może jeszcze ciążowe. Nie wiem jak bardzo chcecie się rozdrabniać. A zestawy hm... może eleganckie, sportowe, wieczorowe itd?
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:54.