![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() targowisko próżności- podkłady, pudry.
WRóCIłAM
![]() Hej! Mam do oddania: DOKłADKA 2! Dermika mat-b krem matujący z optycznym reduktorem połyski skóry otwarty ale nie używany, mam wszystko kartonik, szpatułkę, dla mnie jak nowy(zapach mi nie odpowiada) Rimmel Silky Loose puder sypki odcień 001 translucent została ok. połowa z 13 gram. DOKŁADKA!!! Revlon Powder Blush 03 blushed ubytek minimalny Sunsilk Proste Włosy Krem ułatwiający prostowanie ok 75% Maybelline Superstay Silky 10 ivory 85% Astor Anti Shine 01 70% Dermacol 216 2 razy użyty L'oreal Matte Cashmere 21 sable/sand 80% Maybelline Dream Matte Mousse 020 cameo 80% Vichy Norma Teint 25 nude 70% L'oreal Ideal Balance 16 beige dore 50% MaxFactor Creme Puff 41 medium beige 95% L'oreal true match puder 90% ale spanachany w torebce ![]() Lirene City Matt beżowy 207 70% bez zakrętki :/ Inglot baza pod makijaż 10 ml 50% extra wydajna. Maybelline Define-a-lash tusz czarny używałam przez 10-14 dni, soczewki go nie lubią. Zalotka sephora express do torebki L'oreal Pure Zone Tonik 2/3 L'oreal Pure Zone Deep Zone krem regulujacy przeciw niedoskonałościom PoreTarget ok 75%, może wiecej. Szukam: Oriflame GG puder sypki w pędzlu Mac kompakt chyba Studio Fix- kryjący różu w płynie pędzla do różu eyelinera najlepiej w pisaku ogólnie kompakty, podkłady kryjące/matujące BAZY POD CIENIE ART DECO! paletki cieni ![]() ![]() ew. jak coś ładnego na wymianę znajdę to się skuszę ![]() pooozdrawiam. Mam nadzieję, że cos u mnie znajdziecie ![]()
...kto nie umie słuchać każdego rodzaju muzyki, nie umie słuchać jej wcale... <zasłuchana w muzykę graną przez życie> mój TŻ i tak myśli, że jestem NAJPIĘKNIEJSZA! ...po co go uświadamiać, że jest inaczej! Edytowane przez patson Czas edycji: 2008-07-15 o 17:55 Powód: wymianka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: targowisko próżności- podkłady, pudry.
Inglot baza pod makijaż 10 ml 50% extra wydajna
Maybelline Define-a-lash tusz czarny używałam przez 10-14 dni, soczewki go nie lubią Dove summer glow do twarzy sniada karnacja nieuzywany L'oreal Pure Zone Tonik 2/3 L'oreal Pure Zone Deep Zone krem regulujacy przeciw niedoskonałościom PoreTarget ok 75%, może wiecej znalazłabys cos u mnie?
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Vichy Norma Teint 25 nude 70%
ArtDeco Fixing Powder 10g 90% Chanel Mat Lumiere kolor Aurore 90% L'oreal Pure Zone Tonik 2/3 L'oreal Pure Zone Deep Zone krem regulujacy przeciw niedoskonałościom PoreTarget ok 75%, może wiecej. cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
MOZE COS U MNIE ZA COS Z TYCH CUDENIEK
Astor Anti Shine 01 70% Mary Kay Medium Coverage Ivory 202 90% MaxFactor Creme Puff 41 medium beige 95% L'oreal true match puder 90% ale spanachany w torebce ![]() ArtDeco Fixing Powder 10g 90% Zalotka sephora express do torebki True Match puder mineralny 90% N6 beige eclat Dove summer glow do twarzy sniada karnacja nieuzywany L'oreal Pure Zone Tonik 2/3 L'oreal Pure Zone Deep Zone krem regulujacy przeciw niedoskonałościom PoreTarget ok 75%, może wiecej.
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
czy za mineralnego L'oreal coś u mnie znajdziesz ?
![]() |
#7 |
BAN stały
|
MaxFactor Creme Puff 41 medium beige 95%
True Match puder mineralny 90% N6 beige eclat Dove summer glow do twarzy sniada karnacja nieuzywany coś u mnei za to.? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
-podkład z filtrem 50 Avene, kolor miodowy
Nowy, raz użyty. Kompakt z lusterkiem. Jego waznosc-do marca 2008, mogę go dorzucic do większej wymianki- rezerwacja Gin 'n'Tonic jedynie to by mnie interesowalo ale zarezerwowany ![]() bardzo ciemny?
...kto nie umie słuchać każdego rodzaju muzyki, nie umie słuchać jej wcale... <zasłuchana w muzykę graną przez życie> mój TŻ i tak myśli, że jestem NAJPIĘKNIEJSZA! ...po co go uświadamiać, że jest inaczej! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nowy, raz użyty. Kompakt z lusterkiem. Jego waznosc-do marca 2008, mogę go dorzucic do większej wymianki- rezerwacja Gin 'n'Tonic jedynie to by mnie interesowalo, ale zarezerwowane, a kolorek pewnie tez ciemny, jak mniemam. Pozdrawiam ![]()
...kto nie umie słuchać każdego rodzaju muzyki, nie umie słuchać jej wcale... <zasłuchana w muzykę graną przez życie> mój TŻ i tak myśli, że jestem NAJPIĘKNIEJSZA! ...po co go uświadamiać, że jest inaczej! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
niestety nic
![]() pozdrawiam.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
zastanawia mnie kompakt BORGHESE. Tylko nie bardzo mogę o nim cokolwiek znaleźć;/ moglabyś mi go przybliżyć?
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
Przekupka: 17 pkt / 80% pozyt.
|
Dermacol 216 2 razy użyty
Inglot baza pod makijaż 10 ml 50% extra wydajna. Zalotka sephora express do torebki coś u mnie? poza tym mam jeszcze ok. 50 % podkładu Eveline, Finish Show, Carmel |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Witam Ciebie
![]() L'oreal Matte Cashmere 21 sable/sand 80% True Match puder mineralny 90% N6 beige eclat ??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
wiele oddam za:
Astor Anti Shine 01 70% True Match puder mineralny 90% N6 beige eclat L'oreal Pure Zone Deep Zone krem regulujacy przeciw niedoskonałościom PoreTarget ok 75%, może wiecej. poza wątkiem mam też pędzel do pudru Avonu
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
kompakt to jasny kolorek może być używany na mokro zwilżoną gąbeczką jako podkład oraz na sucho do wykończenia maijażu. W zasadzie wycofałam go z wymiany chciała go odkupić ode mnie moja koleżanka jednak chanel baaaardzo kusi wiec ..kto wie
![]() na truskawce znalazłam http://www.strawberrynet.com/makeup....neId=5043#5043 odcień to 02crema - tu link bezpośrednio do odcienia http://www.strawberrynet.com/product...x?ProdId=46825 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a jak się sprawował? w sensie matuje, czy raczej rozświetla? w sumie to szukam givenchy, prisme, ale kto wie ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Wczoraj w końcu przetestowałam kompakt właśnie dla koleżanki (oczywiście inną czystą gąbeczką , tu w komplecie nadal dwie nowe , nieużywane) efekt był następujący na mojej skórze (w tej chwili bez żadnych efektów specjalnych, poza podkówkami pod oczami i lekkim zaczerwienieniem obok skrzydełek nosa) skóra ogólnie sucha - po wizytach nawilżających u kosmetyczki wiec obecnie ok , z klasyczną sterefą T:
pierwsza warstwa nakładana zwilżoną gąbeczką jako podkład- wyrównał koloryt skóry,podkówki nieco zniewlowane ale jednak były (chośw moim przypadku jedynie korektory toollub visiora cokolwiek mają szansę sensownego zdziałać ![]() ![]() Następnie położyłam warswę pudrową na sucho w niedużej ilości dlatestu (choć moim zdaniem do codziennego makeupu wystarczająca zupelnie była jedna warstwa która już zmatwoiła ładnie skórę)- efekt był następujący - twarz wyglądała świerzo , zupełny mat. Efektu maski nie było ale zupełne zmatowienie. Moim zdaniem nałożony w większych wartwach (1 i 2 ) nadał by się takze do makeupu foto czyli na zupełne wyrównanie i zmatowienie ale tak nie testowałam więc mówię tu o swoim przypuszczeniu. Makijaż wykonany borghese miałam na twarzy ok 4 godziny. Do tego czasu trzymał się bardzo dobrze i co ważne ładnie, nie ważył się, strefa T się nie świeciła.potem makijażzmyłam bo testowałam wieczorem. Przypuszczam ze efekt byłby zdecydowanie dłuższy ale to też przypuszczenia ponieważ nie miałam go dłużej na buzi. Do czasu zmycia bdb. Aha makeup nakładany był na krem vichy , bez jakiekolwiek bazy i utrwalaczy. Odcień 02 nadaje się do jasnej/ naturalnej karnacji. Dla osoby ośniadej skórze będzie za jasny, poza wątkiem mam jeszcze pędzel do podkładu sephory ![]() Edytowane przez RedButterfly Czas edycji: 2008-05-19 o 12:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
przypominam sie
![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za
True Match puder mineralny 90% N6 beige eclat
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
przepraszam najmocniej bylam pewna ze odpisalam
![]() cóż to za puderek w pedzlu? Catrice?
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
nooo to chyba jednak wymiana nie zaistnieje ![]() potrzebuje krycia, poniewaz dopiero zaczelam walke z okrrropnymi przebarwieniami. Ew. moge zaakceptowac cos malo kryjacego ale w odcieniu na lato ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
NIESTETY NIC
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
mam go z wymianki
![]() Ps: chetnie oddam tez kryjacy Lirene i Stay on Stick Rimmela od razu
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:35.