|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() A teraz nie wiem jak to naprawic i co robic...
Podoba mi się pewien chłopak często widzimy się na miescie i rzucamy przelotne usmiechy, widujemy sie codziennie w szkole. Pewnego dnia napisalam mu esa no i pisalismy. Na drugi dzien wylecial z propozycja spotkania sie po treningu, ale niestety nie napisal mi o ktorej...no to ja oczywiscie na trening polecialam;] ale gral w pile i wiadomo nie podszedl...napisalam ze przepraszam ze nie bylam po treningu ale juz musialam isc do domu bo taka byla prawda. Później ja zaproponowalam spotkanie mialo byc o 17 wiec poszlam ale czekalam tylko do 5 po bo lecialam do szkoly no i nie wiem czy przyszedl czy byl...pozniej to juz bylo tylko gorzej;/ raz po tym ostatnim incydencie mi odpisal a teraz juz wcale nie odpsuje;( czuje sie straszliwie podle i nie wiem co zrobic;/ jestem w nim zakochana po uszy ii strasznie mi sie podoba...jak mam to naprawic? co zrobic? pomijajac fakt tego ze sprawdzal moj numer u naszych wspolnych kumpli - nie wiem jaki mial w tym cel;/ pomózcie bo z dnia na dzien sie tym wykanczam, ze wtedy nie poszlam a przeciez nie jest mi obojetny;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: A teraz nie wiem jak to naprawic i co robic...
Jak mozesz być zakochana po uszy skoro nawet go nie znasz?
Spokojnie, daj i sobie i jemu czas odetchnąc. Poza tym takie delikatne rzeczy załatwia się osobiscie a nie przez smsy. Nastepnym razem jak sie spotkacie w szkole do powiedz mu czesc, a najlepiej do biego podejdz i zagadaj a nie bawisz sie w podchody.
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Może najlepszym rozwiazaniem bedzie przeproszenie go umowienie sie na spotkanie?
Zycze Ci powodzenia i nie lam sie Kochana Głowa do góry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Umówcie się o jakiejś normalnej porze i w normalnym miejscu, a nie że ty zaraz lecisz do domu czy do szkoły... no weeeź
![]() Poza tym skoro jesteś taka zakochana to weź się w garść i podejdź.
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Jak go tak adorujesz, to sie nie dziwie,ze zamilknał. No gdzies tak mozna. Trzeba znac swoja wartosc, bo zaden facet nie chce desperatki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Też tak kiedyś miałam.. "zakochałam" się w chłopaku ze szkoły a nawet go nie znałam! To było jedno wielkie zauroczenie bo po poznaniu czar prysnął. Nie przejmuj się pamiętaj, że on też jest tylko człowiekiem a nie jakimś tam Bogiem.. nie stresuj się tak, daj sobie troche odpocząc i zagadaj do niego. Najlepiej przeproś że go wystawiłaś i odejdź. On przejmie pałeczke i albo sie odezwie albo nie. Nie bądz zbyt nachalna. Powodzenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Przeprosic go przeprosilam;] ale odwagi do podejscia nie mam;/ ale moze jednak...musze cos z tym fantem zrobic. jest ze starszej klasy wiec jakos tak glupio podjesc;/ i o co mam zapytac?? mam go zaczac przepraszac i narobic mu wstydu przy znajomych?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Na Boga... tylko nie przepraszaj publicznie!
![]() Za co ty masz niby przepraszać. Niech on się też może trochę postara ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Dobry pomysl;] Jutro troche sprezenia kop w 4 litery iii;D misja ON;P
PeeS: a co sadzicie o spotkaniu go przed treningiem niby'przypadkowo'?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zal.pl
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
ah te nastoletnie milosci.
nic na sile, ze tak powiem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wg mnie to nie taki zły pomysł... Zawsze to łatwiej, niż podejść i walnąć z grubej rury. A chyba chodzi tylko o to, zeby nie stracic z nim jako takiego kontaktu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
pierwsze miłości są od tego żeby je przeżyć. nawet jeśli mają się skończyć pierwszym zawodem serca, i to takim, że już drugiego takiego to na pewno nie będzie.
:P
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.