|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() nie jestesmy same! :D rozstepy !!
Kochane, wiem jestem okropna, ale musze o tym napisac
![]() Jestem posiadaczka rozstepow i przyznaje sie do tego bez bicia ![]() ![]() ![]() ![]() Ale tak sobie ostatnio zerkam na pupke mojego TŻta -i co widze? -rozstepy widze!! 2 wielkie, jeszcze rozowe rozstepy!! Pewnie wydam Wam sie paskudna, ale poprawilo mi to humor ![]() To niesprawiedliwe ze tylko my kobiety zamartwiamy sie tym paskudztwem ![]() ![]() ![]() ![]() Oczywiscie wspolczuje wszystkim mezczyznom dotknietym tym problemem, ale niesamowicie ciesze sie ze nie jestesmy same!! Ze nie tylko nasze posladki sa "przyozdobione" tym paskudztwem ![]() Ja juz sie chyba z moimi rozstepami pogodzilam bo wiem ze juz raczej nic im nie pomoze, ale zrobie wszystko zeby nie pojawialy sie nastepne. ![]() ![]() Ciekawa jestem czy jest wiecej mezczyzn, ktorych dotknal ten problem, i bylabym bardzo wdzieczna gdyby kazdy obejrzal swoja pupke za nim zacznie wyszukiwac rozstepow na kobiecej. ![]() (nie mowie ze moj TŻ to robi, bo na szczescie jeszcze ich nie zauwazyl ![]() ![]() Zaznaczam ze naprawde nie ciesze sie z nieszczescia mojego TŻta ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: nie jestesmy same! :D rozstepy !!
![]() ![]()
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Hehe, no nieżle... ja u mojego na pupce nie znalazłam.
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Rozstepy pojawiaja sie gdy nagle nabieramy cialka-skora wtedy nie nadaza
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ale najlepsze jest to ze moj facet nie pakowal ani nic
![]() ![]() ![]() ale jestesm pewna ze to rozstepy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
A ja mam dość duży biust i niestety to on mi sprawił niespodzianki w postaci białych paseczków - nie są jakies gigantyczne, ale ja je widze! dlatego walcze ze wszystkich sił!
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
niestety ja tez mam na piersiach ..kiedys zbyt szybko mi urosly i teraz mamm bardzo obfity biust :/ no i te rozstepy moze ich nei ma duzooo ale ja je widze
![]() MOZE WIECIE CZY SA JAKIES DOMOWE SPOSOBY KURACJE BABINE ITP>>> NA ZWALCZENIE CHOCIAZ MALENKA CZESC ROZSTAPOW ALBO MOZE INNACZEJ ZEBY ICH NIE BYLO AZ TAK WIDAC SZCZEGOLNIE JAK CHCE SIE ZALOZYC DEKOLD ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
mam dokładnie, aż dwa
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Przyznam się, że ja też mam... Mam na pośladkach, udach, pod kolanami też...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Mam na pupie, biodrach i kilka słabo widocznych na udach. Moj ex miał rozstępy na barkach po tym, jak przytył. Często widzę rozstepy nad pupą - zarówno u kobiet, jak i u facetów.
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Też jestem posiadaczka rozstepow i to w dosc imponujacej ilosci
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:21.