|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
...jeansy - szukam konkretnego modelu...
Niestety, nie znam konkretnej nazwy, nie mówiąc już o firmie, która by kiedyś coś takiego zrobiła. Wydaje mi się, że podobne spodnie widziałam dawno temu w GAPie we Francji...
Do rzeczy. Szukam jeansów o długości 7/8, trochę przed kostkę, dłuższych niż do połowy łydki. Obcisłych, rurek. Najlepiej z klasycznymi pięcioma kieszeniami, ale jeśli nie będą miały tych z tyłu albo w ogóle żadnych, jakoś przeżyję ;-) W kolorze indygo albo wytartym szarym. I najważniejsze - m u s z ą mieć suwaki przy zakończeniach nogawek, po zewnętrznej stronie łydek, na jakichś 10-15 cm długości. Wiem, że mój opis jest bardzo konkretny, ale może któraś z Was widziała kiedyś coś takiego? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ...jeansy - szukam konkretnego modelu...
jak sklep to najszybciej pewnie h&m.. ale raczej bym się na Twoim miejscu wybrała do lumpka
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
"Mój" H&M na pewno nie ma w ofercie niczego takiego. W ogóle w żadnej z katowickich sieciówek nie znalazłam tego, czego szukam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
O kurczę... ale wymyśliłaś:P nie mam pojęcia gdzie dostać takie portki, ale zawsze możesz kupić byle jakie spodnie w lumpeksie i zanieść do przerobienia... teraz coraz więcej krawcowych w tym się specjalizuje, u mnie co druga dziewczyna tak robi, żeby mieć idealnie obcisłe rurki, czy coś
![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Sama szukałam takich spodni i znalazłam
![]() Pierwsze kupiłam w sklepie diesel - są cudowne, z letniej kolekcji Kolejne kupiłam w Lee - specjalna limitowana oferta, średnio droższe od innych modeli o 120 - 150 zł, z jesiennej kolekcji Te Lee nawet mam teraz na sobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Nie wiem gdzie takie znaleźć w Polce, ale koleżanka z klasy ma takie, jak wynikają z Twojego opisu i kupiła je w UK.
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Dzięki za odpowiedzi
![]() zsrr23 - mogłabyś wkleić fotki swoich albo znaleźć je gdzieś w necie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Widziałam kiedyś takie spodnie w bershce w katowicach, nawet chcialam kupic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:01.