|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Pasemka, baleyage... mam pytanie
Jutro idę do fryzjera i chcę sobie zrobić baleyage, i nie wiem jakie odcienie wyjądą mi na włosach, jestem ciemną brunetką, chciała bym taki średni blond, albo nawet jasny, proszę was o jakieś zdjęcia baleyage, albo pasemek, i rade co wyjdzie na moich ciemnych włosach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pasemka, baleyage... mam pytanie
skorzystaj z wyszukiwarki -takich zdjęć na tym forum jest cała masa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Własnie nie mogę nic znaleźć, a nie wiem co na moich ciemnych włosach wyjdzie, a chciałabym jasne pasemka (nigdy nie miałam jeszcze, zawsze tylko jeden kolor) A chciałabym iść jutro do fryzjera z konkretnym wybranym już zdjęciem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
ja zrobilam sobie tydzien temu
duzo jasniejszy baleyage niz zawsze..nie czuje sie za dobrze...ale moj chlopak zachwycony ;0 wiec moze 3 tony jasniejszy kolor rozjasniaczem i moze jakis odcien brazu cieniutkie pasemka i rozswietlisz slicznie swoje naturale wlosy... pozdrawiam powodzenia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ight=baleja%BF http://www.wizaz.pl/forum/showthread...a%BF+zdj%EAcia resztę na pewno znajdziesz sama. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:59.