![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
hmmm czy wzrost przeszkadza??
Witam Dziewczyny,Mam do Was pytanie czy wzrost chlopaka jest dla Was wazny??Czy uwazacie ze jest to istotne??Co sadzicie gdy facet jest równy z Wami??Jak jest z Waszymi TZ??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: hmmm czy wzrost przeszkadza??
.
Edytowane przez Shannqa Czas edycji: 2012-01-09 o 02:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
jakby byl duzo nizszy to w jakims stopniu pewnie by mi przeszkadzalo... No ale z kolei jak jest za wysoki tez nie wygodnie.. I jak rowny tez.. Wiec na co wychodzi? Wzrost nie rpzeszkadza bo zawsze jest zle i nikt tego nie odczuwa hehe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Mój Tż jest niewiele wyższy ode mnie, ale nie jest to żaden problem, mimo że na początku wymyślając takie właśnie bzdury broniłam się przed uczuciem. I zgadzam się ze przynajmniej nie boli mnie szyja ;P
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Ja zdecydowanie wolę gdy facet jest wyższy..., i z takimi też zwykle się spotykałam
![]() ![]() Dlatego jak dla mnie to w sam raz jest, gdy facet jest wyższy tak o max 10cm ![]() Ale tak jak już ktoś wspomniał, miłość nie wybiera...i wzrost napewno nie byłby czynnikiem decydującym o wyborze partnera ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
ja jestem niziutka ,a moj TŻ jest ode mnie wyzszy o 14 cm :P Jak dla mnie to idealnie,jak jestem na plaskim to czuje sie najlepiej
![]() ![]()
![]() "Najlepsza miłość to ta,która budzi duszę... Pcha nas ku lepszemu... Rozpala w sercach ogień a w duszy sieje spokój..." ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16429349 Atmosphere,Bershka,Stradi varius,Pimkie,Reserved i inne...zapraszam ![]() !14 stycznia dokładka! !odpisuj u mnie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Mój TŻ jest równy ze mną, no może ciut wyższy. Czy mi to przeszkadza? Na codzień nie, bo i tak nie lubię wysokich obcasów... Tylko czasami jak jakieś większe wyjście, typu: wesele, studniówka, to trochę problem, bo będę wyższa na obcasach. Ale z drugiej strony- te buty mam tylko że tak powiem "na wejściu", potem je zmieniam na niższe i znowu jesteśmy równi. Więc ten wzrost aż tak bardzo nie przeszkadza- ani mnie, ani jemu i na pewno nie zamieniłabym go na wyższego
![]()
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Zależy jak Ty to odbierasz. Mój TŻ jest ode mnie wyższy jakieś może z 4 cm , a jesteśmy razem baardzo szczęśliwi
![]() Jedyne "problemy" jakie miewamy to moje szpilki ![]() ![]() Najważniejsze jak jest wam ze sobą. Wzrost może być tylko pretekstem czy kolejnym argumentem do zakończenia związku jak jest w nim coś nie tak jak powinno. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Widzę, że z moimi 198cm wzrostu nie będę miał łatwo u boku dziewczyny xd a do bólu szyji można się przyzwyczaić ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
moj jest ode mnie wyzszy o 30 cm . Lubię wysokich fcetow . Na oczatku wydawało mi sie ze chodze zwieżą ;p A teraz sie przzwyczailam i wogole nie czuje tego ze jest taki wysoki . Mnie sie to podoba .Aczkolwiek moim zdaniem wzrost nie ma wiekszego znaczenia .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Ja zawsze preferowalam wysokich facetow, ale to oczywiscie kwestia gustu i upodoban
![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
mnie by przeszkadzało gdyby mężczyzna był mojego wzrostu lub niższy to ciężko, mam 160 cm, mysle, ze musiałby być wyjątkowo uroczy, chyba idealny żebym się z nim związała.
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
![]()
moi wszyscy chłopcy byli wyżsi ode mnie, z wyjątkiem jednego. Zaczęłam z nim się spotykać, bo tez myślałam, że wzrost nie jest tak istotny, ale niestety długoletnie przyzwyczajenia robią swoje i nawet całować mi się z nim było trudno: przed każdym całusem odruchowo chciałam stawać na palcech i zadzierać głowę. On też nie czuł się zbyt komfortowo (był niższy o pół głowy, a ja uwielbiam do tego chodzić w wysokich obcasach). Znajomość była krótka, a potem to już rozglądałam się tylko za wyższymi ode mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Mnie niscy faceci wprawiają w zakłopotanie. Ja mam 159 - zwykle noszę obcas około 5 cm. Jak facet jest mi równy to jest mi po prostu głupio. Lubię wysokich facetów, myślę, że jest to jeden z warunków atrakcyjności faceta w moich oczach...ale w takich sprawach nie pyta się innych osób tylko kieruje sercem przecież
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Mysle, ze wzrost ma jakies znaczenie. Zle bym sie czula z niskim facetem. Zreszta nizszych niz ja chyba i tak nie ma
![]() ![]()
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Widzicie, bo ja zauważyłam pewną zależność. Zazwyczaj to te średniego wzrostu czy niskie dziewczyny szukają wysokich facetów. Nie wiem czy widziałam jakąś dziewczynę z np 160 z niższych chłopakiem, albo równym.
Natomiast te powyżej 170 jakoś widzę że nie mają z tym problemów. Może dlatego, że jak dziewczyna ma z 175 a chłopak jest trochę od niej wyższy to ma około 180 więc w sumie nie jest niskim mężczyzną, a nawet bycie wyższym przy nim z tym 175 to nie to samo co bycie wyższym przy 160 przykładowo. Może też jest tak że niższe dziewczyny przyzwyczaiły się, że ogólnie są zawsze drobne, mniejsze i tak dalej, a te wyższe to zawsze jakoś należały do tych szybciej rosnących, najwyższych w klasie i takie tam. Nie wiem na ile podzielicie tą moja teorię, ale tak na szybko stworzona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Między mną i Tż jest ok.10cm różnicy i jak dla mnie jest to idealna różnica, bo mogę spokojnie nosić buty na obcasach i na wyższch będę co najwyżej jego wzrostu.
Gdyby był mojego wzrostu lub niższy myślę, że by mi to przeszkadzało, bo bardzo lubię obcasy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Eflinka wiesz masz troche racji. Ja zawsez bylam malutka i drobniutka. Nie mialam kompleksow, bo malenstwa najczesciej sa dobrze traktowane
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
mi by chyba raczej przeszkadzalo gdyby partner byl nizszy ode mnie. ale musialby byc na prawde bardzo niski, bo ja mam 159.
za to kompletnie nie przeszkadza mi roznica wzrostu w gore. TZ ma 190 i to on sie nachyla, a nie ja staje na palcach ![]() jak sie kogos kocha to takie *******y nie powinny byc wazne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
Jak się człowiek zakocha to wzrost nie powinien stanowić przeszkody
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Ja wolę jak facet jest dużo ode mnie wyższy (co nie jest takie łatwe, mam 178 cm :P). Przede wszystkim, nie lubię się czuć skrępowana, gdy noszę szpilki. Ponadto, facet, który jest wyższy ode mnie wydaje mi się bardziej męski oraz atrakcyjny. Mój TŻ ma 190, a to jak dla mnie idealnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Konto usunięte
|
mój TŻ jest ode mnie niższy aż o 7cm (mam 182cm) i kompletnie nam to nie przeszkadza. coraz więcej takich par widuje się nie tylko w świecie showbiznesu, ale i na polskich ulicach.
a poza tym stwierdziłam, że gdybym znalazła sobie wysokiego faceta (załóżmy 190cm) to jak wielkie potem musiałyby być moje dzieci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Tez mialam kolesia mojego wzrostu i nie byl to dla mnie problem,nawet mnie to pociagalo jak zakladalam obcasy i bylam od niego troszke wyzsza,hmmm nie wiem czemu :P
Znam jedna sympatyczna pare, obydwoje maja ok 160 powiem szczerze,ze wygladaja razem uroczo ![]() A obecnie jestem z mezczyzna wzrostu idealnego,jestesmy tak dopasowani,ze podczas pocalunkow ani ja nie musze zadzierac zanadto glowy do gory ani on nie musi sie zginac w pol ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Mam 160 cm i raczej nie znajdzie się mężczyzna niższy ode mnie
![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
mnie osobiscie przeszkadza, no chyba ze bylby to super facet,z ktorym czulabym sie genialnie, poki co nie poznalam takiego
![]() ale jakis czas temu kilka razy spotkalam sie z takim jednym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:03.