|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Formuła 1
Właśnie zakończył sie wyścig Formuły 1 Grand Prix w Niemczech, Robert Kubica na 7 miejscu
oglądacie wyścigi, czy Was to nie interesuje ?
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Formuła 1
wydaje mi się, że były już tematy na temat F1, ale chyba zmarły śmiercią naturalną
A tak w ogóle to uwielbiam oglądać F1 i po dzisiejszym wyścigu jestem wściekła na Nicka, co to w ogóle miało być szczęście w nieszczęściu, że spał deszcz bo pewnie przyjechaliby na niepunktowanych miejscach ... |
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
wyścigi formuły 1 to była moja dziecięca miłość, zaś Ayrton Senna był moim idolem, po śmiertelnym wypadku Senny obraziłam się na cały świat i przestałam oglądać wyścigi, dopiero od niedawna spoglądam ukradkiem z kuchni, jak tam idzie naszemu Robertowi, nie budzi to już we mnie jednak takich emocji jak kiedyś...
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
były wątki ale ale o Kubicy i jego wypadku dlatego postanowiłam założyć nowy, bardziej ogólny
![]() też uwielbiam te wyścigi, czekałam cały tydzień do tej niedzieli szkoda mi Raikkonena no i wogóle ta cała dzisiejsza pogoda była beznadziejna, deszcz, burza i dlatego takie wyniki ale podziwiam Alonso za kolejne zwycięstwo i to wyminięcie Massy ![]() mutacumliquido nie dziwie sie że przestałaś oglądać jak Twj faworyt zginął tragicznie na torze ( ?)
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
To chyba to samo
:http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=robert+kubica Po co nowy wątek na ten temat ?
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Freso już pisałam że tamten wątek był o Kubicy i umarł śmiercią naturalną
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
no to najwyżej można połączyć oba wątki
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
a ja jestem poniekąd zrozpaczona, bo niedługo wyjeżdżam i stracę najbliższy wyścig
Nie wydaje wam się dziwne dlaczego 'koparka' czy cuś tam, wyciągnęło Hamiltona i mógł on nadal jechać w wyścigu? nawet komentatorzy dziwili się, dlaczego może kontynuować, skoro było to za pomocą osób trzecich, cóż czyżby równi i równiejsi? a tak btw wciąż jestem wściekła na Nicka, gdyby nie jego załosny błąd, kto wie czy Robert nie znalazłby się na podium zważywszy, że Kimi miał awarię
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moge Ci smsem wysłać kto wygrał i jakie miejsca, jak chcesz ![]() no właśnie, pozwolili mu dalej jechać a pewnie kogoś innego by zatrzymali być może, ale za to Alonso wygrał a wole jego niż Masse
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nom ja tez niedawno zaczęłam oglądać jakoś nigdy przedtem nie interesowały mnie tego typu rzeczy, ale mi sie odmieniło nom i ta szybkość, jeah
|
|
|
#13 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja jakos nie lubie ogladac ale na zywo bym chciala zobaczyc moja siostra byla podobno niezle przezycie
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
bini6 wow to zazdroszcze Twojej siostrze
|
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
$Luna$ dzięki za propozycję z tym sms-em, ale będę za granicą i nie chce Cię naciągać na koszty
![]() Ale jeśli byś mogła, moje gg jest widoczne, więc jesli tylko chcesz możesz mi streścić cały wyścig bo artykuły w necie nie są ciekawe jak relacja subiektywnej i znającej się kobiety ![]()
|
|
|
|
#18 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#19 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() daj spokój, ze mnie taka znająca sie na tym kobieta że hej ale coś moge napisać
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
też oglądam
a co tam ,że baba najważniejsze ,że pałająca miłością do motoryzacji do tej pory jeździłam skuterem ,ale jak tylko skończyłam 18 od razu machnęłam prawko i to za 1 razem ,nie chwaląc się a przejażdżka bolidem -moje marzenie
|
|
|
|
#21 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale kiedyś napewno kupie ![]() kobieta też kibic ![]() edit :musze zmykać bo burza idzie
|
|
|
#22 |
|
Zadomowienie
|
su$ka, moje gratulacje
![]() też bym chciała przejechać się bolidem ja kiedyś też strasznie chciałam mieć skuter, ale myślę, że teraz bardziej wolałabym motor takiego fajnego ściagacza ![]() ![]() a tak pozatym miałam okazję jechać gokartem , toż to przecież prawie jak bolid |
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
ależ oczywiście ,że prawie jak bolid
![]() skuter naprawdę fajna sprawa też wolałam motocykl ,ale do 50ccm nie ma nic ciekawego wśród motocykli ,a na prawko A1 byłam za młoda ,więc tatuś się rzucił na skuter fajnie było tak pomykać niby 70km/h ,ale można sobie wyobrazić ,że jest więcej jak tylko się dorobię to sobie kupię motocykl -takiego pięknego ścigacza Yamaha albo Kawasaki ,no w każdym razie coś w tym stylu tylko nie wiem jak przeżyją to moi rodzice albo facet ,bo oni są przerażeni takimi sprzętami ,od razu ,że dawca nerek itp . |
|
|
|
#24 |
|
Zadomowienie
|
oglądam regularnie
|
#25 |
|
Wtajemniczenie
|
TŻ mnie zaraził i oglądam
|
#26 |
|
Zadomowienie
|
su$ka mi też marzy się taka Yamaha R1 ahh
![]() ![]() jak powiedziałam o tym moim rodzicom zwyczajnie mnie wyśmiali, a potem też mówili że dawcy nerek itp. niestety skutera nie posiadam, a szkoda, kiedyś jeździłam z kolegą to w sumie fajnie było ale śmigać sobie taką Yamahą na jakiejś autostradzie, bajka ale żeby nie było , czytał ktoś wywiady z zawodnikami ? Kubica stwierdził, że Nick za szybko pojechał, a Nick bezczelnie stwierdził, że to wszystko wina Roberta wrr .. Nick, strzeż się mnie lepiej ![]()
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
Ja F1 oglądam odkąd Kubica zaczął jeździć w ekipie BMW. Wcześniej nie widziałam żadnego wyścigu i nie ciągneło mnie do tego wcale.
A teraz oglądam każdy wyścig Heidfeld jeździł dzisiaj brutalnie, według mnie powinni go wykluczyć z wyścigu jak przy wymijaniu walnął po raz drugi w jednego z zawodników. Był za daleko żeby próbować wyprzedzania, a jednak sie pchał A do organizatorów nie mam pretensji za to, że pozwolili Hamiltonowi dalej startować. Moim skromnym zdaniem jest najlepszy (oczywiście po Kubicy Jeszcze 2 tygodnie i kolejne formułowe emocje bini6 - zazdroszcze Twojej siostrze. Co ja bym dała za możliwośc zobaczenia tego wszystkiego na własne oczy, za usłyszenie ryku tych silników ![]() Luna, czyżbyś zmieniła av? Tak mi sie podobał Baszczu-paker
|
#28 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja oglądam od niedawna ale za to jak sie wciągnęłam ![]() dokładnie, idiota ![]() tja, Hamilton jest dobry już sie nie moge doczekać pierwszej sierpniowej niedzieli ![]() wow zaskoczyłaś mnie że mnie poznawałaś po tym avku serio Ci sie podobał ? a tak wogóle to znasz go
|
|
|
#29 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Baszczu mi sie podoba zawsze i wszędzie [ Jeden z moich ulubionych reprezentantów ![]() A co do forumuły: http://www.formula1.pl/?d=news&id=2326 Poprostu mnie zatkało. Nick Heidfeld: "w pierwszym zakręcie Robert zepchnął mnie na pobocze, podobnie jak w drugim" On chyba żartuje, nie dość że sie bezkarnie wpycha tam gdzie nie trzeba, to zamiast przeprosić kolege z drużyny jeszcze zrzuca na niego wine. Co za... typ. Wiadomo, jego kraj, on stoi na czele drużyny, ale gdzieś przecież jest granica.
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
czy sie interesuje?
troszke. Kubica niestety tylko 7. Jak dla mnie on jest zbyt malo 'przebojowy'. Boi sie atakowac rywala i jesli jedzie na jednej pozycji tak bedzie raczej jechal do konca. Tak czy siek, kibicuje mu
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:09.

oglądacie wyścigi, czy Was to nie interesuje ?

no i wogóle ta cała dzisiejsza pogoda była beznadziejna, deszcz, burza i dlatego takie wyniki
?

serio Ci sie podobał ?