![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Formuła 1
Właśnie zakończył sie wyścig Formuły 1 Grand Prix w Niemczech, Robert Kubica na 7 miejscu
![]()
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Formuła 1
wydaje mi się, że były już tematy na temat F1, ale chyba zmarły śmiercią naturalną
![]() A tak w ogóle to uwielbiam oglądać F1 i po dzisiejszym wyścigu jestem wściekła na Nicka, co to w ogóle miało być ![]() szczęście w nieszczęściu, że spał deszcz bo pewnie przyjechaliby na niepunktowanych miejscach ... |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
wyścigi formuły 1 to była moja dziecięca miłość, zaś Ayrton Senna był moim idolem, po śmiertelnym wypadku Senny obraziłam się na cały świat i przestałam oglądać wyścigi, dopiero od niedawna spoglądam ukradkiem z kuchni, jak tam idzie naszemu Robertowi, nie budzi to już we mnie jednak takich emocji jak kiedyś...
![]()
#4 |
Zakorzenienie
|
były wątki ale ale o Kubicy i jego wypadku dlatego postanowiłam założyć nowy, bardziej ogólny
![]() też uwielbiam te wyścigi, czekałam cały tydzień do tej niedzieli ![]() szkoda mi Raikkonena ![]() ![]() ale podziwiam Alonso za kolejne zwycięstwo i to wyminięcie Massy ![]() mutacumliquido nie dziwie sie że przestałaś oglądać jak Twj faworyt zginął tragicznie na torze ( ?) ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
To chyba to samo
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=robert+kubica Po co nowy wątek na ten temat ![]()
#6 |
Zakorzenienie
|
Freso już pisałam że tamten wątek był o Kubicy i umarł śmiercią naturalną
![]()
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
no to najwyżej można połączyć oba wątki
![]()
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
a ja jestem poniekąd zrozpaczona, bo niedługo wyjeżdżam i stracę najbliższy wyścig
![]() ![]() Nie wydaje wam się dziwne dlaczego 'koparka' czy cuś tam, wyciągnęło Hamiltona i mógł on nadal jechać w wyścigu? nawet komentatorzy dziwili się, dlaczego może kontynuować, skoro było to za pomocą osób trzecich, cóż czyżby równi i równiejsi? a tak btw wciąż jestem wściekła na Nicka, gdyby nie jego załosny błąd, kto wie czy Robert nie znalazłby się na podium zważywszy, że Kimi miał awarię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moge Ci smsem wysłać kto wygrał i jakie miejsca, jak chcesz ![]() no właśnie, pozwolili mu dalej jechać a pewnie kogoś innego by zatrzymali ![]() być może, ale za to Alonso wygrał ![]() ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nom ja tez niedawno zaczęłam oglądać ![]() ![]() nom i ta szybkość, jeah ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Ja jakos nie lubie ogladac ale na zywo bym chciala zobaczyc moja siostra byla podobno niezle przezycie
![]()
#14 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
bini6 wow to zazdroszcze Twojej siostrze
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
$Luna$ dzięki za propozycję z tym sms-em, ale będę za granicą i nie chce Cię naciągać na koszty
![]() Ale jeśli byś mogła, moje gg jest widoczne, więc jesli tylko chcesz możesz mi streścić cały wyścig bo artykuły w necie nie są ciekawe jak relacja subiektywnej i znającej się kobiety ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() daj spokój, ze mnie taka znająca sie na tym kobieta że hej ![]() ale coś moge napisać ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
też oglądam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() kobieta też kibic ![]() edit :musze zmykać bo burza idzie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
su$ka, moje gratulacje
![]() też bym chciała przejechać się bolidem ![]() ja kiedyś też strasznie chciałam mieć skuter, ale myślę, że teraz bardziej wolałabym motor ![]() ![]() ![]() a tak pozatym miałam okazję jechać gokartem , toż to przecież prawie jak bolid ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
ależ oczywiście ,że prawie jak bolid
![]() skuter naprawdę fajna sprawa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
oglądam regularnie
![]() ![]()
#25 |
Wtajemniczenie
|
TŻ mnie zaraził i oglądam
![]()
#26 |
Zadomowienie
|
su$ka mi też marzy się taka Yamaha R1 ahh
![]() ![]() ![]() jak powiedziałam o tym moim rodzicom zwyczajnie mnie wyśmiali, a potem też mówili że dawcy nerek itp. niestety skutera nie posiadam, a szkoda, kiedyś jeździłam z kolegą to w sumie fajnie było ![]() ![]() ale żeby nie było , czytał ktoś wywiady z zawodnikami ? Kubica stwierdził, że Nick za szybko pojechał, a Nick bezczelnie stwierdził, że to wszystko wina Roberta wrr .. Nick, strzeż się mnie lepiej ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Ja F1 oglądam odkąd Kubica zaczął jeździć w ekipie BMW. Wcześniej nie widziałam żadnego wyścigu i nie ciągneło mnie do tego wcale.
A teraz oglądam każdy wyścig ![]() Heidfeld jeździł dzisiaj brutalnie, według mnie powinni go wykluczyć z wyścigu jak przy wymijaniu walnął po raz drugi w jednego z zawodników. Był za daleko żeby próbować wyprzedzania, a jednak sie pchał ![]() A do organizatorów nie mam pretensji za to, że pozwolili Hamiltonowi dalej startować. Moim skromnym zdaniem jest najlepszy (oczywiście po Kubicy ![]() ![]() Jeszcze 2 tygodnie i kolejne formułowe emocje ![]() bini6 - zazdroszcze Twojej siostrze. Co ja bym dała za możliwośc zobaczenia tego wszystkiego na własne oczy, za usłyszenie ryku tych silników ![]() ![]() Luna, czyżbyś zmieniła av? Tak mi sie podobał Baszczu-paker ![]() ![]()
#28 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ja oglądam od niedawna ale za to jak sie wciągnęłam ![]() dokładnie, idiota ![]() tja, Hamilton jest dobry ![]() już sie nie moge doczekać pierwszej sierpniowej niedzieli ![]() ![]() wow zaskoczyłaś mnie że mnie poznawałaś po tym avku ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Baszczu mi sie podoba zawsze i wszędzie [ ![]() ![]() Jeden z moich ulubionych reprezentantów ![]() A co do forumuły: http://www.formula1.pl/?d=news&id=2326 Poprostu mnie zatkało. Nick Heidfeld: "w pierwszym zakręcie Robert zepchnął mnie na pobocze, podobnie jak w drugim" ![]() On chyba żartuje, nie dość że sie bezkarnie wpycha tam gdzie nie trzeba, to zamiast przeprosić kolege z drużyny jeszcze zrzuca na niego wine. Co za... typ. Wiadomo, jego kraj, on stoi na czele drużyny, ale gdzieś przecież jest granica. ![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
czy sie interesuje?
troszke. Kubica niestety tylko 7. Jak dla mnie on jest zbyt malo 'przebojowy'. Boi sie atakowac rywala i jesli jedzie na jednej pozycji tak bedzie raczej jechal do konca. Tak czy siek, kibicuje mu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:36.