|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Bal przebierańców
Dziewczyny Kochane,
paczka znajomych, w ktorych towarzystwie zawsze spędzam sylwestra uradziła w tym roku, że wybieramy się na bal przebierańców.... No i kiszka, bo: a) nie mam możliwości finansowych żeby kupić stosowny strój, b) kompletnie nie mam pomysłu ![]() Pomóżcie proszę, jak wykombinować coś w miarę sensownego bez rujnowania kieszeni.... aneta
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: Bal przebierańców
Jeśli w twoim mieście jest teatr, opera, dowiedz się czy wypożyczają stroje (w niektórych tak jest), jest to metoda na super przebranie, w miarę niedroga...
Spotkałam się gdzieś w prasie z wypożyczalnią strojów, przejrzyj ogłoszenia w gazecie. Jeśli dalej nie będziesz miała stroju, oto moje stare przebrania (drogie nigdy nie były): - NOC - przebierasz się za Panią Noc: czarne spodnie, czarna bluzka, eleganckie czarne buty, czarny i mocny makijaż, itp. Element przewodni to pelerynka z naszytymi gwiazdami, księżycem... Jest to super strój do kombinowania (bo przecież czerń jest najpopularniejszym kolorem), polecam! - Babcia klozetowa - polecane tylko i wyłącznie w gronie sprawdzonych znajomych z dużym poczuciem humoru. Czarna baza stroju jak wyżej, fartuszek, obowiązkowo taśma (taka jaką noszą misski z opisem przebrania), polecane na zamkniętej imprezie. pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:58.